promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia minden nap elköveti ezt az ordító hibát?
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongóknak ismét gondjuk van Liptai Claudiával.

Voltak izgalmak a Mestercukrász legutóbbi műsorában, mivel el kellett dőlnie, hogy ki az a hat versenyző, aki ott lehet a döntős héten.

Az első feladatban Enzsöl Balázs igyekezett mattot adni, a játékosoknak ugyanis a séf ikonikus sakktábla-desszertjét kellett elkészítenie.

Kóstolás után a zsűritagoknak nagyon fontos döntést kellett meghozni: egy versenyző a teljesítménye alapján ugyanis egyenes ágon továbbjutó a döntőbe. A nyertes Rebi lett, neki a második feladatban már csak annyi dolga volt, hogy a kanapén üldögélve szurkoljon a többi versenyzőnek. Természetesen kioszthatott egy hátráltatást is: így Katának az édes aprósüteményből két verziót kellett elkészítenie.

Később öt játékos – Roxi, Kata, Gábor, Szabi és Zsombi – csatlakozhatott Rebi mellé, ők hatan a Mestercukrász 2. évadának döntősei. A zsűri választása azt is egyértelművé tette, hogy Roland az, akinek a döntő kapujában ér véget az álma, ő az, akinek el kell hagynia a Mestercukrász konyháját.

Közben lesznek olyanok, akik már az első napon elég rosszul fognak teljesíteni. Szabi már a döntő első napján csalódást okoz a zsűrinek, különösen Joci séfnek, aki teljesen kiborul a versenyző desszertjétől.

99714

A nézők közben Claudia ruhái miatt borultak ki, legalábbis ez indított el újabb vitát a Mestercukrász csoportban.

„Rémálom, milyen előnytelen ruhákat hord Claudia. Szélesek, pedig az ő alakjához hosszúkás, keskenyítő darabok illenének. És még dicsekszik is vele, h ő tervezte”

- írta az egyik topkommentelő.

Bár akadt olyan, aki egyetértett vele, de rengetegen meg is védték a műsorvezetőt:

„Szerintem piszok jól állnak neki ezek az újhullámos pinup ruhák. Én sokszor viselek ilyeneket”

- reagált egy másik tag a posztra. Akadt olyan is, aki kereken kimondta, hogy a sütés a lényeg, és nem a divatbemutató.

A Mestercukrász ma este 20 órától folytatódik az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás