promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogsz hinni a szemednek, hogy milyen életveszélyes új TikTok trend terjed az interneten
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyre több olyan TikTok trend követi egymást, amelynek már áldozatai is vannak szerte a világban. Még rosszabb, hogy ezek nem igazán vannak eltűnőben, újabb és újabb idióta ötletekkel állnak elő az unatkozó fiatalok.

A strandokon lehet várat építeni és akár gödröt is ásni, de a kolosszális kráterek ásása nemcsak, hogy nem illik, de veszélyes, mind az ökoszisztémára, mind az emberekre nézve.

Ismét egy veszélyes és idióta trend terjed a TikTokon a fiatalok körében.

A TikTok kihívás lényege, hogy „ki tud mélyebbre ásni?”

Íme a TikTok kihívás, amiben az a cél, hogy minél nagyobb gödröt ásson a kihívott:

@chxndler.music How Long Do You Think It Took Us To Dig This Hole ? Homie wasn’t even mad he was impressed #foryoupage #beach #digging #fyp #funny ♬ original sound - CHXNDLER

Annyi hátulütője van, hogy nem győzzük sorolni.

Bárki beleeshet a sötétben, de ha kisgyermekről van szó, akár világosban is bekövetkezhet a baj, pár bugyuta TikTok kihívás miatt.

Ezek a lyukak ráadásul nem akkorák, hogy számítani lehet rájuk a parton, hanem hatalmasak, erősítette meg az egyik strandoló. Általában éjjel készítik a TikTokerek ezeket a lyukakat, amelyeket később a hatóságoknak kellett betemetni.

A helyi rendőr úgy nyilatkozott: nem érdekel, ha az emberek gödröket akarnak ásni, amíg azokat visszatemetik, miután megunták az ásást.

A lyukak veszélyt jelentenek a teknősökre is.

A teknősök éjszakánként a tengerparton vannak, éjjel a kikelt kis teknőcök mennek a vízhez. Így is rengeteg fenyegetéssel néznek szembe, nem hiányzik, hogy beleessenek a gödrökbe. Sajnos a mai fiatalok felelőtlenek, és egy-egy trend kedvéért a saját maguk életét, testi épségét és másokét is veszélyeztetik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás