promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis tiszta vizet öntött a pohárba: valójában ezért válnak szét Majkával
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sajnos igaznak bizonyultak a pletykák, ugyanis valóban abbahagyja a közös zenélést Majka és Curtis.

Tegnap este Villányban volt egy Majka & Curtis fellépés, de a rajongók legnagyobb meglepetésére Curtis nem jelent meg a koncerten, és eddig nem lehetett tudni, hogy pontosan miért. Az emberek arra tippeltek, hogy a rapper esetleg megint drogproblémákkal küzd, hiszen volt már ilyen (a 2018-as SZIN-en nagy port kavart, mikor Majka ország-világ előtt bejelentette, hogy a kábítószer miatt különválnak útjaik), és sajnos úgy tűnik, hogy van alapja a szóbeszédeknek, ugyanis most mindketten elszomorító bejelentést tettek.

„Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sok sikert neked. De rendbe rakom magam. Köszönöm ezt a 12 évet testvér”

írta Curtis a közösségi oldalán.

Ezek alapján úgy tűnik, hogy a rapper sajnos az utóbbi időszakban valóban visszaesett, és a „rendbe rakás” alatt azt érti, hogy ismét megpróbálja letenni a drogokat, ezt a teóriát pedig Majka kiírása is megerősíti, hiszen ő már kicsit jobban is belement a témába, és egyértelművé tette, hogy barátjának „gyógyulnia” kell – a kábítószerfüggőség pedig egy aljas, alattomos betegség.

„Sajnos a pletyka igaz… Szeretlek testvérem! Amiben akarod, mindenben támogatunk, de sajnos ezerszer megbizonyosodtunk róla, hogy nem tudunk segíteni, ha te nem akarod… Ez nem a mi utunk, egyedül kell végigjárnod. Gyógyulj meg!!! Minden jót kívánunk neked!”

– olvasható Majka posztjában.

Majka állítólag már a tegnap esti fellépésen is jelezte kicsit sokat sejtető módon, hogy változások lesznek a formációban, most pedig biztossá vált, hogy ez Curtis kiesését jelenti, aminek egyáltalán nem örülnek a rajongók.

Bárhogy is lesz, reméljük, hogy Curtis hamar összeszedi magát, és végre sikerül végérvényesen megszabadulnia a drogoktól – ha nem maga miatt, akkor legalább a gyermeke miatt, akinek nagy szüksége van az édesapjára.

Itt lehet megnézni Majka búcsúposztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás