promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milyen lehet egy orgia közepén dolgozni? A szexpartik rendszeres szereplője elárulta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az emberi lélek legsötétebb bugyrai tárultak fel előtte.

Egy Dél-Walesből származó 30 éves hölgy szexpartik szereplőjeként dolgozik, amiért elvileg irigyelnünk kellene. De mégsem ez a helyzet, hiszen a munkája révén sokszor az emberi lélek legsötétebb, legperverzebb bugyrai tárulnak fel előtte.

Az Alice Bizarre művésznevű nő a Daily Star bulvárlap részére osztotta meg nem mindennapi élményeit. Elvileg ő maga csak sminkesként és testfestőként vesz részt a szexpartikon és párcserés swinger-eseményeken, de persze nem tudja kivonni alóluk magát teljesen, képtelenség kívülállóként bámészkodni egy orgia közepén.

Az egyik legfurcsább élménye az volt, amikor néma partin kellett közreműködnie. Ott a résztvevőknek nem volt szabad megszólalniuk, ezzel próbálták még jobban felfokozni az izgalmat. Alice és a személyzet többi része csengőkkel, illetve a kutyusoknak való gumicsirkék csipogtatásával kommunikált egymással, hogy el tudják látni normálisan a feladataikat.

Persze, ennél sokkal durvább tapasztalatai is akadtak, a koronavírus-karantén feloldása után például egy olyan partira csöppent be, ahol legalább 30 kiéhezett, meztelen személy üzekedett egymással őrült módjára, nem törődve senkivel és semmivel.

Egy kisebb buliban egy párocska ételeket is bevont a szexuális játékába (ezt az angolok a sploshing szóval illetik), de elkövették azt a hibát, hogy bevonultak a rengeteg kajával a fürdőszobába. Ott aztán eldugították a kádat, és emiatt az egész lakást elöntötte a víz.

Az is előfordult, hogy Alice-nak a résztvevők egész testét le kellett festenie, és miután kész lett, a párocskák egy hosszú, kiterített papírtekercsen estek egymásnak. A legtöbben persze nem a színkavalkádot imádják ebben, hanem a dolog mocskos oldalát, hogy szabadon összekenhető minden.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás