promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia maga volt a borzalmas büntetés – ki is akadtak miatta
Borítókép:  RTL Klub official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mestercukrászban folytatódott tovább az élet Jelly kizárása után.

Már az első előzetesből tudni lehetett, hogy valamilyen hatalmas botrány lesz az RTL Klub műsorának mostani szezonjában. Ez a szerdai napon meg is történt, mivel Jellyt azonnal kizárták a versenyből. A nagy balhét végül Juhos József állította le, aki azonnal felszólította a versenyzőt, hogy vegye le a kötényét, és hagyja el a konyhát.

Jelly utána nyilatkozott, és a szokásos stílusában a saját igazát bizonygatta – ettől még a versenyt nem folytathatta.

A középdöntő negyedik napján ismét egyéniben versenyeztek a játékosok, mostantól minden nap végén valaki számára véget ér az édesszájú Konyhafőnök!

A nap első feladata Claudia egyik kedvenc témájának feldolgozása volt. A zsűri kozmikus tortákat várt a versenyzőktől. Kata jól haladt, de a zsűri mégsem volt teljesen elégedett a munkájával.

A második fordulóban Joci séf diktálása izzasztotta meg a játékosokat. Itt volt egy brutális hátráltatás, amit Zsombi kapott meg. Ő kapott egy fejhallgatót, amiben Liptai Claudia 10 percig üvöltve énekelte a fülébe a Bella Ciao című világhírű szerzeményt.

Zsombi nagyon igyekezett tartani a tempót a séffel, mivel így egy ponton a diktálást sem hallhatta. Ennek ellenére egy nagy hajrával behozta a lemaradását, és a kávékrémet is sikerült megcsinálnia.

Geri a nagy kapkodás miatt összekeverte az alapanyagokat, ezért a piskótáját újra kellett kezdenie, és ettől a csúszástól annyira feszült lett, hogy a csoki temperálásra sem tudott rendesen odafigyelni, így aztán hiányos tányért vitt a zsűri elé. Ez a hiba a középdöntőben a vesztét is okozta: őt küldték haza a Mestercukrász konyhájából.

Joci séf diktálása után jön egy még durvább feladat, amit még Balázs séf is rémálomként emleget? Az elkészült elemek sorra hullanak majd a kukába. A Mestercukrász ma este 20 órakor folytatódik az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás