promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó lebukott: azonnal kiszúrták a videójában
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Molnár Anikót saját videója buktatta le.

Molnár Anikó a mai napig aktív a közösségi oldalán, folyamatosan újabb és újabb élő videóval jelentkezik, és a nézettségi számok azt bizonyítják, hogy az emberek még mindig kíváncsiak arra, hogyan éli mindennapjait az egykori valóságshow-szereplő. Rekordszámú, közel 9000 kattintást hozott már a legújabb élő videója, amiben a reggeli készülődésébe nyerhettünk egy kis betekintést.

Ezen a felvételen Anikó reggelit készít, közben pedig arról beszél, hogy milyen sok üzenettel bombázzák azok a férfiak, akik szeretnének megismerkedni vele. Ezzel önmagában még semmi probléma nem lenne, ha egyes férfiak ne lennének követelőzők és szemtelenek. Anikó viszont elszomorította az udvarlóit, közölte, hogy nem senkivel sem akar randizni.

Miután végzett a reggeli készítésével, megmutatta az otthonát és a négy kutyusát is, majd a hálószobájába ment, hogy elrendezze az ágyát. Ezen a ponton sokaknak feltűnt, hogy Anikó ágyán nem egy, hanem két ágynemű-garnitúra van. Ez azért furcsa, mert Anikóról eddig úgy tudta mindenki, hogy egyedülálló, a két ágynemű viszont arról árulkodik, hogy bizony megosztja valakivel az ágyát.

A Bors meg is kereste Anikót, aki elmondta, hogy bár továbbra is egyedül él és mindig két embernek elegendő párnát és takarót tesz az ágyára, valóban változás történt a magánéletében.

„Nem élek együtt senkivel, de már nem vagyok magányos. Bővebben majd akkor mesélek róla, ha már gyűrű lesz az ujjamon. Régebben őszintén elmondtam, ha volt valakim. Mutogathatnám azokat a pasikat, akikkel az elmúlt években randiztam két hétig, vagy egy hónapig, de ez hogy csapódna le az emberekben? “Na, ez is egy büdös k*rva…” Holott csak ismerkedek. Az ember sok ételt megkóstol, mire kiválasztja a kedvencét. Nagyon szerencsés az, aki az élete első 5 randijából megtalálja az igazit és együtt marad vele 100 évig”

Vagyis Molnár Anikóra újra rátalált a szerelem, de hogy ki hódította meg az egykori valóságshow-sztár szívét, az csak később derülhet ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás