promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen: Fecsó egy vibrátorral a háttérben adott interjút az RTL Klubnak?
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Szegedi Fecsó és párja véletlenül egy jóval intimebb dolgot is elárultak a kapcsolatukról, mint gondolták.

A sikeres üzletembert, Szegedi Ferencet, azaz Fecsót a legtöbben leginkább Vasvári Vivien exeként ismerik, bár az utóbbi években már a saját lábán is megállt a magyar médiában a néhol egészen meghökkentő csajozós történeteinek és a botrányainak köszönhetően – elég nagy port kavart például, mikor kiderült, hogy volt, amikor egyszerre két lánnyal csalta meg a Feleségek luxuskivitelben sztárját, és erről ráadásul még felvétel is készült.

Ugyan volt egy komoly mosolyszünet, de Szegedi Fecsó már jó ideje együtt van az aktuális szerelmével, Géczi Beával, aki G.w.M segítségével nemrég kezdett zenei karriert Blondie néven. Úgy tűnik, hogy a korábbi balhék ellenére Fecsóék remekül érzik magukat együtt, hiszen nemrég még közös interjút is adtak a Fókusznak, és arról beszéltek, hogy a hírességnek milyenek az alvási szokásai – de akadt egy kis bökkenő.

Sokaknak feltűnt az RTL Klub műsorát nézve, hogy egyes vágóképeknél van valami furcsa dolog Fecsóék ágya mellett az éjjeli szekrényen – nos, a kommentelők hamar rájöttek, hogy az ismeretlen, lilás/rózsaszínes, hosszúkás objektum nem más, mint egy méretes szexuális segédeszköz, pontosabban egy vibrátor.

Úgy tűnik, hogy Blondie és Fecsó nem voltak túlzottan alaposak, mikor előkészítették az otthonukat az interjúra, hiszen szem előtt maradt a kis „játékszerük”, amit egyelőre még kérdéses, hogy melyikük használ – de az biztos, hogy sokak számára egészen kellemetlen lenne egy ilyen helyzetbe csöppenni.

Bár Szegedi Fecsó eddigi megnyilvánulásai alapján könnyen lehet, hogy direkt maradt kint a fent említett segédeszköz, hiszen minden bizonnyal egyáltalán nem érdekli őt, hogy a világ megtudja az intim titkait, mivel eddig is mindig olyan őszintén beszélt nyilvánosan az életéről, hogy ez már nem oszt, nem szoroz.

Itt lehet megnézni egy rövid részletet az interjúból, ahol éppen nem látszódik a segédeszköz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás