promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior érdekházasságban él Kingával?
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

L.L. Junior felesége megdöbbentő kijelentést tett a házasságukról.

Július 4-én, hétfőn indul a Pénzt vagy éveket új évada a TV2-n, melynek első adásában L.L. Junior és felesége, Körtvélyessy Kinga próbálják meg megtippelni, hogy a műsorban eléjük járuló férfiak és nők hány évesek lehetnek.

A TV2 nemrég a műsor hivatalos weboldalán közzétett néhány adásrészletet, amivel belenézhetünk már most Juniorék játékába. Az első videó máris erősen spoileres, ugyanis kiderül belőle, hogy a házaspár elrontotta az egyik fordulót, amihez a Sztár segítséget is felhasználták. Mint kiderült, a Marvel-filmek Fekete Özvegye, Scarlett Johanssont kapták segítségnek Juniorék, de az ő életkorával sem voltak tisztában. Mivel Kasza Tibi a rossz megfejtés után azt mondta a játékosoknak, hogy ezzel a tippel nem csak a pódiumon álló hölgyet, de Scarlett Johanssont is megsértették, gyanítható, hogy 38 évnél jóval többet mondtak.

Hogy ezzel a rossz válasszal mennyi pénzt buktak Juniorék, az csak este derül ki.

A második videóban pedig elhangzik egy érdekes kijelentés Körtvélyessy Kinga szájából.

„Ez egy érdekházasság”

Mint kiderült, Kinga édesapja ragaszkodott hozzá, hogy lányát csak egy orvos vagy egy ügyvéd veheti feleségül, ettől függetlenül Junior nincs rosszban az apósával; sőt, elmondása szerint jól el tudnak beszélgetni egymással.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás