promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási bajban volt Tóth Andi, és csak a Photoshop segíthetett volna rajta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyakorlatilag nem is Tóth Andi lenne, ha ne történne vele valami.

Tóth Andi mindig hangoztatja, hogy nem igazán lehet mögé látni, és sokan csak a felszínt kapargatják, ha meg akarják őt ismerni. Persze az is benne van a pakliban, hogy kevés embert enged közel magához, aminek meg is van az oka. Valamilyen szinten hangulatember is – akad, amikor nyugodt, és van olyan, amikor valószínűleg direkt hergelni szeretné az embereket.

Kimondhatjuk, hogy Magyarország egyik legmegosztóbb énekesnője, akit már nem igazán lehet sarokba szorítani azzal, ha kritizálják. Ő is oda szokott szúrni az embereknek, és van, hogy Andi is megkapja a magáét a kommentelőktől, bár ez nem igazán szokta érdekelni, és nagyon ritka, hogy ezekre reagál is valamit.

Tóth Andi legutóbb kicsit elhagyta Magyarországot, és kiruccant nyaralni Horvátországba. Természetesen továbbra sem állt le a tartalomgyártással, és olyan dögös képeket posztolt, hogy csak kapkodta a fejét az ember.

A bikinis fotók gyakorlatilag felrobbantották az internetet. Akadt olyan kép, amire csaknem 40 ezer lájk érkezett, ami a magyar Instagramon igazán kiemelkedő.

Persze Tóth Andi nem úszta meg, hogy ne történjen vele valami. Egy rák csípte meg a nyaralás alatt, ami miatt tiszta kiütés lett, és elmondás szerint úgy viszketet, hogy majdnem belehalt. A képet ide kattintva meg is tudjátok nézni az Origónak köszönhetően.

A fotón jól látszik, hogy az énekesnő a nyakától egészen a mellkasáig tiszta fehér. Valószínűleg valamilyen kenőccsel kenték be, szóval nem kell rosszra gondolni. 

A történetnek jó vége lett, mivel Tóth Andi már egy címlapfotózáson járt, és a kiütése teljesen elmúlt. Azt külön kiemelte, hogy a haját Frohner Fecó csinálta meg, aki nem olyan rég A Konyhafőnök VIP-ben tűnt fel.

Azért óriási lehetett a pánik, mert benne volt a pakliban, hogy Tóth Andi kiütése nem múlik el erre a fontos fotózásra. Hála égnek a szerencse ismét mellette állt, bár ha ez nem történik meg, akkor még mindig ott van a Photoshop. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás