promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka nem győzi mutogatni a formás melleit, igazi látványosság lett Görögországban
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka bikinis képei forróbbak, mint nyáron a beton.

Az utóbbi hónapok, évek botránysorozatának tükrében egész nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy Schobert Norbit már bőven lenyomta népszerűségben a szeretett felesége, Rubint Réka. Ez minden bizonnyal annak köszönhető, hogy kifejezetten bensőséges kapcsolatot ápol az Alakreformos családjával és a több mint 465 ezres követőtáborával, és folyton próbál pozitív maradni – na meg persze az is sokat nyom a dolgon, hogy nagyon dögös, hiszen még a Playboynak is pózolt.

Rubint Réka és a családja éppen Görögországban pihengetnek, élvezik a meseszép környezetet és a helyi finomságokat, közben pedig ünnepelnek is, hiszen a fitneszedző tegnap lett 44 éves – kapott is egy csodás virágcsokrot, aztán megosztotta gondolatait a közösségi oldalán:

„Hello 44. Sem testileg, sem lelkileg nem érzem magam annyinak, mint amennyi vagyok. Talán épp azért, mert az elmúlt években rengeteg időt és energiát fordítottam arra, hogy lelkileg erős és még erősebb legyek. A belső stabilitás elengedhetetlen feltètele az örök fiatalságnak…”

Tény, hogy Rubint Réka számára nagyon megterhelő volt az utóbbi időszak, hiszen elveszítette az imádott szüleit, illetve szerelme, Schobert Norbi is stroke-ot kapott pár hónappal ezelőtt, és csak a szerencsének köszönheti, hogy nem lett komolyabb baja. Sokan szinte összeomlottak volna ezeknek a szomorú eseményeknek a súlya alatt, de Rubint Réka bírta, és erősebb lett, mint valaha.

Persze a híresség nemcsak lélekben erősödött meg, hanem a testét is tökéletesebbé és kidolgozottabbá tette, ami annak köszönhető, hogy a rengeteg fájdalmat leginkább a testmozgással adta ki magából, azon belül is főleg a futással, ami igazi gyógyír lett az életében.

Rubint Réka határozottan bomba formában van, így nem meglepő, hogy igazi látványosságnak számított a tökéletes, bikinis teste Görögországban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás