promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi végre elárulta az igazságot – Ezt reagálta a botrányra Berki Krisztián özvegye
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan kiakadtak Berki Mazsira, aki most is éppen Balin van.

Május 6-án szinte az egész országot sokkolta a hír, hogy mindössze 41 éves korában elhunyt az ismert botrányhős, Berki Krisztián. Felesége, Berki Mazsi azóta is gyászolja szerelmét, de a mérhetetlen fájdalom ellenére muszáj erősnek maradnia, hiszen számít rá az alig több mint 7 hónapos babájuk, Emmácska, akinek sajnos az édesapja nélkül kell felnőnie.

Berki Mazsi nemrég hatalmas felháborodást okozott azzal, hogy kevesebb mint 2 hónappal Berki Krisztián halála után kiutazott Balira, hiszen egyesek szerint ez még túl korai volt a részéről, ráadásul így sokan színjátéknak titulálták az eddig látott gyászt és a könnyeket – emiatt egészen gusztustalan támadásokat kapott a híresség, igazi gyűlöletcunami zúdult rá.

Rengetegen nem értették, hogy Berki Mazsi miért pont most utazott el, ráadásul azt is rejtély fedi, hogy pontosan miből volt pénze az álomnyaralásra, hiszen sok helyen lehetett azt hallani az utóbbi hetekben, hogy Berki Krisztián jelentős adósságot halmozott fel – utóbbira ugyan nem kaptunk választ, de az előbbi kérdésre a közösségi oldalán reagált az özvegy, persze kicsit burkoltan.

„Ez az utazás más, mint a többi… Balira általában az emberek különleges okkal érkeznek, főleg azok akik hisznek a spiritualitásban”

– írta Berki Mazsi.

Ezek szerint a híresség éppen a lelki megnyugvást keresi Balin, hátha könnyebben fel tudja dolgozni szeretett férje elvesztését, ami teljes mértékben érthető. Berki Mazsi pár nappal ezelőtt feltöltött egy videót a YouTube-ra, amiben kicsit többet is elárult erről, hiszen azt mondta, hogy azt várja ettől az utazástól, hogy lelkileg kicsit megerősödjön legalább annyira, hogy ne sírjon minden egyes nap.

Az még egyelőre nem derült ki, hogyan jött össze Berki Mazsi számára ez a nyaralás, de reméljük, hogy valóban jobb lesz neki tőle, és nem zúzzák szét a negatív kommentek, támadások azt, amit kint sikerült elérnie a lelkével kapcsolatban.

Itt lehet megnézni Berki Mazsi friss posztját:

Itt pedig a fent említett, pár nappal korábbi videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás