promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alekosz lesz Hofi Géza és Arnold Schwarzenegger keveréke? A celeb ismét az egekbe emelte magát
Borítókép:  Alekosz official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alekosz úgy látja, hogy Hofi Géza után ő következik a sorban.

Lehet itt akármilyen közönségszavazás arról, hogy Alekoszt a közönség nagyobb része nem szeretné többet a médiában látni, ő tipikusan az a híresség lesz, aki mindig a felszínen tud majd maradni.

A Való Világ egykori nyertese továbbra is a bulvárlapok reflektorfényébe tud kerülni, és ehhez nem kell megjelennie a tévében. Múltkor Alekosz azon akadt ki, hogy Joshi Bharat visszatérhet a képernyőre.

A celeb többször is megemlítette, hogy ha már visszavonult, akkor maradjon is ott, ahol van. Érdekesség, hogy Alekosz anno adott interjút Joshi Bharatnak, de már nem néz rá úgy, mint azelőtt.

A VV negyedik szériájának győztese most ismét felkavarta az állóvizet interneten, mivel kiakadt, hogy még nem kapott Karinthy-gyűrűt.

„Bizton állíthatom, Hofi után én vagyok az egyetlen olyan igazi egyéniség és jelenség, aki úgy képes visszaadni és visszahozni azt a fajta Nemzeti humort, amit egykoron a Mester képviselt”

- írta a Facebook-oldalán.

Az egyik kommentelő azonnal helyre is tette a celebet: a követő szerint ennyi erővel hasonlíthatná magát Arnold Schwarzeneggerhez is, mivel edz, de ettől még sosem lesz ugyanaz a kategória.

Alekosz hozzátette, hogy nem ért egyet azzal, hogy meztelenkedőknek és humortalan pojácáknak adják oda a Karinthy-gyűrűt, ő azonban meglátása szerint száz százalékosan megérdemelné.

A kommentelők többsége közben azt is megjegyezte, hogy szerintük ez tényleg csak polgárpukkasztás Alekosz részéről, és ha igen, akkor az valóban vicces. Persze ott van az a réteg is, akik úgy látják az egykori valóságshow-sztár ezt teljesen komolyan gondolja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás