promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A feleség talált szeretőt a híres férj számára – aztán ezt gyorsan meg is bánta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

John Lennon utólag szintén megbánta a dolgot, de így legalább visszatalált a fiához.

Az 1980-ban merénylet áldozatává vált John Lennon a Beatles énekes-dalszerzőjeként tett szert világhírnévre. Amikor meghalt, a legendás angol fiúcsapat már egy évtizede feloszlott, részben Lennon különutas próbálkozásai miatt.

A férfira nagy hatással volt a japán képzőművész és zenész Yoko Ono, aki szabályosan az ujjai köré csavarta őt. 1968-ban kezdődött a viszonyuk, a következő évben pedig össze is házasodtak. Látszólag harmonikus kapcsolatban éltek, Lennonnak mégis szüksége lett egy új szeretőre.

Yoko Ono a fiatal és gyönyörű, kínai gyökerekkel rendelkező May Pangot választotta számára, aztán gyorsan meg is bánta a butaságát. Az egykori Beatles-sztár másfél évet töltött a nála 10 évvel fiatalabb lány oldalán, de ezt utólag elvesztegetett időnek tartotta.

 

May Pang (balra) 1981-ben / Fotó: Profimedia 

Pang személyi asszisztensként dolgozott a furcsa pár mellett, és amikor Yoko Ono kitette a férje szűrét a házukból, az egzotikus szépséget kérte meg arra, hogy maradjon Lennon mellett, és teljesítse minden kérését – amibe nyilván a szex is beletartozott.

A férfi nem kertelt, rögtön elmondta feleségének, hogy igen vonzónak tartja közös segítőjüket, Yoko Ono azonban ekkor még nem féltékenykedett, valószínűleg abban bízott, hogy még a kapcsolat kiteljesedése előtt visszakaphatja Lennont.

„Yoko azt mondta, hogy rendben van, meg kell tennem. Úgy gondolta, hogy ez a legjobb döntés, mivel akkor nem volt barátom”

– emlékezett vissza Pang a különös történet kezdetére. A japán feleség később sem tagadta, hogy az egész affér az ő terve volt. Rájött, hogy a házasságuknak kisebb pihenőre van szüksége, és akkor ezt találta a legkézenfekvőbb megoldásnak.

Lennon azonban szerelembe esett az „engedélyezett” barátnővel, Yoko Ono pedig gyorsan rájött, hogy óriásit tévedett, és kemény harcot indított annak érdekében, hogy visszaszerezze férjét. Ez 1975-ben meg is történt, októberben pedig megszületett a pár fiúgyermeke, Sean.

Pang egy közelmúltbeli interjúja során hasznosnak nevezte a Lennonnal folytatott viszonyát, abból a szempontból legalábbis mindenképp, hogy így az énekes újra közelebbi kapcsolatba kerülhetett az előző házasságából származó fiával, Juliannal, akit a japán feleség szívesen tartott távol az apjától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás