promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eva Longoria levetkőzött, és megmutatta csudálatos alakját - A Született feleségek sztárja kirobbanó formában van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eva Longoria ezzel a fotóval biztos, hogy felforrósítja a nappalidat.

Eva Jacqueline Longoria idén töltötte be a 47. életévét, szinte hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt a Született feleségek óta, hiszen a sorozat 2004 és 2012 között futott nagy sikerrel a világ számos országban. Idén tehát 10 éve, hogy lezárták a sikeres szériát, a színésznőt Magyarországon talán ebből a sorozatból ismerik a legjobban, pedig ezen kívül is rengeteg nagysikerű produkcióban szerepelt az évek alatt. Nemrégiben például a Brooklyn Nine-Nine sorozatban is láthattuk őt.

A bájos színésznő az Instagram-oldalán szinte naponta kommunikál a követőivel, pár nappal ezelőtt pedig eljött az a pillanat is, hogy hivatalosan is megnyissa a nyarat, nem akármilyen beach bodyval jelentkezett, sokan tuti, hogy irigykednek rá.

Azt is tudni kell, hogy Eva Longoria egy elképesztően életvidám nő, így a közösségi oldalain akár inspirációt is gyűjthetünk a mindennapokban. Egy nem sokkal ezelőtt megjelent interjúban pedig azt is elárulta, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében, és nagyon hálás a testének is. Fia születése után pedig egyáltalán nem vette sietősre, hog visszanyerje álomalakját.

Itt a fotó, amelytől azonnal leesik majd az állatok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás