promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Viczián Viktória intim képet posztolt új szerelmével
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Viczián Viktória nagyon boldog az Exatlon szépfiújával.

Korábban több olyan fotó is felkerült a közösségi médiába, ami arról tanúskodott, hogy Viczián Viktória ismét az Exatlon Hungary-ből szemelte ki magának új párját, végül hamar beigazolódott, hogy a 2017-es Miss World Hungary közönségdíjasa valóban összejött Somhegyi Krisztiánnal.

Az egykori Bajnok elismerte, hogy együtt van Viktóriával, és mivel a lány már azelőtt szakított előző szerelmével, Kempf Zozóval, hogy Krisztiánnal megtetszettek volna egymásnak, nem sérült a két exatlonista közti barátság sem. Krisztián akkor azt mondta, hogy így teljesen tiszta lappal tudnak nekiindulni ennek a kapcsolatban, és úgy tűnik, hogy a fiatalok nagyon boldogok egymás mellett.

Viczián Viktória nemrég a közösségi oldalára töltött fel egy romantikus és intim közös képet új barátjával. A kommentszekcióban sokan írták, hogy a modell és a sportoló milyen szép párt alkotnak, még Viki barátnője, a szintén modell Nagypál Krisztina szivecskés emojikat küldött a poszt alá.

A lány még azt is megmutatta az Insta Story-jában, hogy Krisztián négylábú házi kedvencét, Fuszeklit felültette a motorjára, és megnézték, hogy a kutyus mit reagál a jármű hangjára. A kiskutya szemmel láthatóan nem ijedt meg, inkább érdeklődően fülelte és figyelte, hogy mi zajlik körülötte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás