promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara kirakta a melleit, de Rubint Réka rákontrázott
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Anya és lánya együtt villantott.

A Schobert-család ismét elhagyta Magyarországot, és meg sem álltak Görögországig. A fitnesz família a görög szigeten, Korfun található Dassián töltött el néhány kellemes napot, és mindannyian fényképes élménybeszámolót tartottak a közösségi oldalaikon.

Schobert Norbert egy romantikus közös képet posztolt imádott feleségével. A fitneszguru a posztjában köszönetet mondott Rékának azért, hogy kitart mellette már 21 éve, egyben azt üzente a Jóistennek, hogy ha adna még neki 20 évet a szerelmével, akkor ő lenne a legboldogabb férfi, férj, és apa a világon.

Rubint Réka is több fotót megosztott az Instagram-oldalán. A fitneszlady most is bikiniben mutatta meg fantasztikus alakját, de ezeken a képeken nem csak Rékában gyönyörködhetünk, hanem abban a mesés tájban és környezetben, ahol a Schobert-család vakációzott. Réka az egyik posztjában egy csodaként írta le Dassiát, és azt írta, hogy jövőre egy szuper Alakreform táborral fognak ide visszatérni.

A fiatal Schobert Norbika elképesztő átalakuláson ment keresztül, mióta eltökélte, hogy felhagy a kilókkal, és életmódot vált. A 17 éves gimnazista valóságos Adonisz lett a kemény edzéseknek köszönhetően, minden bizonnyal megvesznek érte az iskolában a lányok.

Egyedül Schobert Lara nem tett ki olyan képet az Instagramjára, ami maradandó lenne. A frissen érettségizett, fiatal nő csupán a 24 óráig elérhető Insta Story-jában tett közzé néhány fotót, amelyen nem csak ő látható mély dekoltázzsal, de a bátyját is lencsevégre kapta, és egy "görös istenként" írta le őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás