promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gelencsér Tímea oldalcicit villantott az Andrássy úton
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gelencsér Tímea nyilvános helyen villantott.

Gelencsér Tímea nemrég hazatért Magyarországra. A TV2 csinos riportere az Ázsia Expressz új évada miatt utazott ki külföldre barátnőjével, Balogh Szimivel együtt. A forgatás azonban nem telt jó hangulatban, Timi állítása szerint komoly konfliktusba került az egyik versenyzővel, akit azóta sem akar többet látni az életben. Hogy mi is történt a forgatás alatt, az csak a műsor alatt fog kiderülni, szóval már csak ezért is érdemes lesz követni az Ázsia Expresszt.

Gelencsér Timi sokáig nem is tudott visszarázódni a normális kerékvágásba, de úgy tűnik, már minden rendben körülötte. Az egykori szépségkirálynő egy fényűző eseményen vett részt a napokban, ahová igazán elegáns és sokat mutató öltözékben jelent meg. Legutóbbi Instagram-posztjához mellékelt fotón Timi csak úgy ragyog, és nem mellesleg fantasztikusan néz ki. A riporter egy testhez simuló, rózsaszín ruhában jelent meg az eseményen, aminek az Andrássy úton található Alice Hotel adott otthont.

Kétségtelen, hogy ez a ruhaköltemény jól kihangsúlyozta Timi bombasztikus alakját, tökéletesen kiemelte formás fenekét, és még egy oldalcici villantás is megörökítésre került.

Timi egy igazi motiváló idézetet csatolt a fotója mellé, amivel mindenkit a pozitív gondolkodásra és az optimista életre buzdít.

„Mindig felfelé nézz! Lefelé csak a földet látod, felfelé pedig a végtelent”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás