promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears édesanyja egyesíteni akarja családját – De vajon mit szól ehhez a pop királynője?
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Britney Spears nem tartja a kapcsolatot a családjával, miután gyámsága feloldása után megvádolta őket azzal, hogy mind anyagilag, mind erkölcsileg és lelkileg is kizsigerelték.

Britney Spears édesanyja, Lynne Spears azt hangoztatja, hogy ő csak boldognak akarja látni a lányát és határozottan komolyan gondolja azt is, amit közvetlenül az esküvő után osztott meg az Instagramon a nagyérdeművel.

Britney Spears júniusban kötötte össze életét férjével, a korábbi táncosával, Sam Asgharival, azonban a meseszép lagzira nem hívta meg a szüleit vagy a nővérét, Jamie-t.

Azonban ez a törés nem akadályozta meg Lynne-t abban, hogy nyilvánosan kimutassa támogatását lánya felé. Lynne a közösségi médián keresztül szorosan figyelemmel kíséri lányát, és nem volt ez másképp a lánya nagy napjával sem. Egy Instagram-kommentben azt írta:

„Ragyogóan nézel ki és olyan boldog vagy! Az esküvőd az Álmok esküvője! És ha otthon tartod, az olyan szentimentális és különleges! Annyira örülök neked! Szeretlek!”

Britney teljesen nyíltan beszél a családja iránti rossz érzéseiről, és tapasztalatairól, amelyek az utóbbi 14 évben érték, amíg gyámság alá volt helyezve.

Jelenleg azonban úgy tűnik, Britney jól van, teljesen új életet kezdett, és ifjú házasként élvezi az életet, új palotájában újdonsült férjével, Sammel.

Britney azt írta követőinek: „Az élet jó.”

Mi pedig örülünk annak, hogy újra boldog. Bár sokan aggódnak még mindig a pop királynőjéért, hiszen sokszor még érdekes és aggasztó tartalmakat tesz közzé, de 14 év rabság után nem csodáljuk, ha kicsit elcsúszott a realitás talajáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás