promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina pokolian kiakadt, megfenyegette az egész magyar médiát: „Szívesen ülök heti háromszor a bíróságon”
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulcsár Edinánál betelt a pohár, mostantól keményen felveszi a kesztyűt.

Amióta január végén kiderült, hogy Kulcsár Edina szakított Csutival és összejött G.w.M-mel, az emberek azóta szinte megállás nélkül az egykori szépségkirálynő magánéletével foglalkoznak, és mindenki árgus tekintettel figyeli, hogy mit csinálnak. Nemrég például nagy port kavart, hogy az első igazi közös nyaralásuk során a csuklóikra tetováltatták egymás nevét, hiszen egyesek szerint túl elhamarkodott döntés volt ez a részükről – Kulcsár Edina így vélekedik most a G.w.M-mel közös tetkójáról:

Furcsa kettősség, hogy Kulcsár Edina nem sűrűn beszél az életéről, mégis mindenhol csak róla lehet hallani, de most kivételesen ő az, aki mondhatni elindított egy lavinát. Az influenszer több Insta Storyban akadt ki, ugyanis a minap megkeresték őt egy portáltól, hogy nyilatkozzon arról, hogy G.w.M hogyan veszi át az apaszerepet a Csutival közös gyerekeinek életében. Kulcsár Edina érthető módon nagyon kiakadt ezen és nem akart nyilatkozni, de az oldal mégis írt erről a dologról, és ezzel nagyon kihúzták nála a gyufát – de azok is, akik sokkal gusztustalanabb címekkel átvették a dolgot.

Kulcsár Edina láthatóan rettentően dühös volt, hogy ennyire semmibe veszik a kérését és nem tisztelik őt, ezért kőkeményen megfenyegette az egész magyar médiát, mivel pontosan eddig tartott a türelme, és nem engedi tovább, hogy a kattintásvadász cikkek kárt tegyenek a családjában, illetve a békéjükben:

„Most már a tettek mezejére fogok lépni, mert azt gondolom, hogy nagyon sokat csendben voltam, nagyon sokat tűrtem, de most már így kezd elszakadni a cérna. Úgyhogy nagyon szívesen ülök heti háromszor a bíróságon ilyen dolgokból adódóan, most már ki fogok magamért állni, és nyilván a gyerekeimért is, és az apjukért is, hiszen az apaszerep az az övé.”

Úgy tűnik, hogy Kulcsár Edina hadat üzent azoknak a portáloknak, akik veszélyeztetik a magánéletét és nem játszanak a „játékszabályok” szerint, hiszen nála is vannak olyan témák, amik érzékenyebbek.

Nemrég amúgy Kulcsár Edina szerelme, G.w.M is nagyon kiakadt, és elég keményen tette helyre a rosszakaróit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás