promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez ruháját szétfújta a szél, megmutatta, hogy mi van a fenekére írva
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Lopez észveszejtő videókat posztolt legújabb koncertjéről.

Mióta Jennifer Lopez Ben Affleck oldalán újból megtalálta a szerelmet, azóta a világsztár Isntagram-oldala is sokkal jobban kinyílt. JLo csúsformában van, és ezt nem titkolja, és ennek nagyon örülnek is a rajongók, és azok is, akik csak néha felnéznek az énekesnő közösségi oldalaira, hogy megnézzék, éppen milyen furán, szexin kivágott ruhában tette tiszteletét újból Jennifer a világ és a közönsége előtt.

Az elmúlt időszakban a bulvárlapok Magyarországon is azzal foglalkoztak, hogy az énekesnő és Ben Affleck kapcsolatáról írjanak, hiszen hamarosan összeházasodik a sztárpár, már egy elképesztően menő,

új szerelmi fészekre is találtak, amelyben korábban Danny DeVito is lakott. Erről a házról pedig rengeteg videó került fel az internetre is.

Az utóbbi időben Johnny Depp ás Amber Heard tárgyalása mellett mindenki erről beszélt a világon, de legalábbis nincs olyan ember, aki ne tudná, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck új otthonukba költözik. Hamarosan pedig még többet láthatjuk az énekesnőt, ugyanis a Netflixen a Halftime című sorozat róla fog szólni, ennek bemutatóján pedig ismétcsak elképesztő ruhakölteményben jelent meg az énekesnő.

És bár a nagy nap közeledik, Jennifer Lopez nem vesz vissza a tempóból, sem pedig a koncertezésből. A közösségi oldalán pedig most még szétnyíló ruhájának ölelésében azt is megmutatta, hogy milyen csúcsszuper repülővel utazott. Ráadásul az egyik koncertjéről olyan videót posztolt, amin az is látszik, hogy mi van a fenekére írva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás