promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi káromkodik, mérgezi magát, és tojik mindenre – egy szakértő kielemezte, hogy miért
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze abban is biztosak lehetünk, hogy Tóth Andit valamilyen szinten képtelenség megfejteni.

Tóth Andi mindig hangoztatja, hogy nem igazán lehet mögé látni, és sokan csak a felszínt kapargatják, ha meg akarják őt ismerni. Persze az is benne van a pakliban, hogy kevés embert enged közel magához, aminek meg is van az oka.

Kimondhatjuk, hogy Magyarország egyik legmegosztóbb énekesnője, akit már nem igazán lehet sarokba szorítani azzal, ha kritizálják. Ő is oda szokott szúrni az embereknek, és van, hogy Andi is megkapja a magáét a kommentelőktől. Az persze ritka, amikor nem képes visszafogni a dühét, és reagál ezekre valamit – ilyenkor néha egy pici káromkodás is be tud csúszni.  

A THEGG YouTube csatornája nem rég csinált egy remek kis összefoglalást az énekesnő karrierjéről. Ezt főleg azoknak érdemes megnézni, akik csak egy-egy instagram posztját szokták megnézni, és ezek után alkotnak róla véleményt.

Sokan tényleg irtóznak tőle és erős ellenérzéseket táplálnak felé, amire a végtelenül makacs, karakán jelleme csak rátesz egy lapáttal.

De vajon mi miatt lázadhat mindig Tóth Andi? Erről a dologról kérdezte meg a Blikk Csizmadia Dóra pszichológust.

„A lázadás egyfajta figyelem-, kockázat- és identitáskeresés. A tinédzserek mindent szélsőségesen élnek meg, szembe mennek a normákkal, más stílusban beszélnek. Általában ebből a lázadásból húszéves kor körül ki szoktak jönni, de van, hogy elhúzódik. Előfordul, hogy valaki akkor kap több figyelmet, ha lázad. Ilyenkor a kamaszkor lecsenghet, de megmaradhat ez a lázadás, mert ez jelenti az egyén számára a kontrollt, a figyelmet, a hatalmat”

- mondta a lapnak a szakértő.

Az előadó jelenleg 23 éves, és az tényleg igaz, hogy elég hamar kezdődött el a felnőttkora. Nagy kérdés persze az is, hogy ez valóban lázadás-e részéről, vagy ilyen bonyolult a természete. Sok olyan énekesnőt fel lehet sorolni a nagyvilágban, aki nem elviselhetetlen, de igazán különleges a stílusa. Abban persze nem szabad mindig a hibát keresni, ha az ember a kikövezett úton jár.

Tóth Andit most azért vették elő legutóbb, hogy szereti használni az eldobható elektromos cigarettát (nálunk még illegális), az úgynevezett Elf Bar-t. Az emberek azért akadtak ki, mert ezzel rossz példát mutat a gyerekeknek.

Az énekesnő úgy látja, hogy mutasson mindenki példát a saját gyerekének, ő egyáltalán nem erre vállalkozott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás