promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea odalent simogatja magát, közben melltartóban lejt örömtáncot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajna Tímea vagyonos özvegyként táncikál és kényezteti magát.

Vajna Tímea egy hónapja pezsgőt bonthatott, ugyanis megkapta az amerikai állampolgárságot, és hozzáférhetett végre Andy Vajna vagyonához. A 155 millió dolláros hagyaték egyik pillanatról a másikra a milliárdos magyarok közé repítette fel Timit, akinek most már élete végig nem lesz problémája a pénzzel.

Az özvegy most már nyugodtan élheti az életét, bár eddig sem volt oka panaszra. Vajna Tímea mostanában úgy tűnik, visszafejlődött egy lázadó kamasz szintjére, aki megállás nélkül csak bulizik és villantós képekkel halmozza el a közösségi oldalát. Korábban, mikor még vendéglátó egységeket üzemeltetett, nem volt ilyesmikre ideje, most viszont már nem tudni, hogy a milliárdos özvegy mit dolgozik pontosan. Könnyen lehet, hogy ekkora vagyon megszerzése után úgy érzi, neki már nem kell többet dolgoznia, és igyekszik úgy élni az életét, hogy semmi jót se hagyjon ki.

Azt nem tudni, hogy ehhez a látszólag semmittevő, bulimániás életvitelhez mit szól a vőlegénye, Zoltán, hiszen köztudott, hogy nemrég kibékültek, és továbbra is együtt tervezik a jövőjüket. Minden bizonnyal az üzletember büszke arra, hogy egy ilyen bombasztikus nővel van együtt, de mint minden férfi, nem biztos, hogy jó szemmel nézi, ahogy a párja az Instagram-oldalán mutogatja és riszálja magát a követőinek.

Márpedig a legutóbbi, 24 óráig elérhető Insta Story-jában is ezt csinálta. Tímea olyan örömtáncot lejt a videójában, hogy az ember úgy érezheti, mintha egy sztriptízbárban lenne. Az özvegy széthúzott, rövid farmernadrágban, kilógó bugyiban és melltartóban táncikál, közben pedig odalent simogatja magát. Ez valószínűleg sokaknak tetszik, de nem biztos, hogy Vajna Tímeának közel 40 évesen így kellene viselkednie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás