promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudod, ki a Rossmann jóképű kentaurja, az Akciók Hőse? Így néz ki valójában
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meg fogsz lepődni.

Megérkezett az Akciók Hőse a Rossmannba. Néhány hónappal ezelőtt elindult a televízióban egy reklám, amiben végre élőszereplős változatban bemutatkozott a Magyarországon is kedvelt drogériás üzletlánc logójában is látható kentaur. A reklámfilm szerint ez a négylábú lény hozza el kéthetente a friss akciókat, de ha úgy van, örömmel segít a vásárlóknak elérni a felső polcokon lévő termékeket is.

De ki is az Akciók Hőse valójában? Minden bizonnyal sokaknak feltűnt már, hogy a kentaurt alakító, jóképű férfi kísértetiesen hasonlít a Dűne és a Trónok harca sztárjára, Jason Momoára. Ez nem véletlen, ugyanis a szóban forgó hosszú hajú, szakállas férfi a hawaii-i származású filmsztár első számú európai dublőre, Megyeri Balázs, aki a Dűnében is együtt dolgozott Momoával.

A sokat tapasztalt és sokat foglalkoztatott kaszkadőr nagyon sokat gyakorolt, hogy pontosan másolhassa le egy ló mozgását. Elmondása szerint mindenféle kentaur karakterről készült videót megnézett, például a Narnia krónikáit és a Harry Potter azon jeleneteit is, amelyekben ilyen lények vannak.

Megyeri Balázst a közelmúltban több filmes szerepre is felkérték itthon. Nemrég úgy tűnt, hogy elkészülhet egy magyar szuperhősfilm, A hun, amihez egy kedvcsinálót is forgattak a készítők. Ennek a címszereplőjét alakította Balázs, de hamarosan bemutatják a VULPES: Az állatkínzók réme című magyar-amerikai-szingapúri thrillert, amiben szintén komoly szerepet kapott.

Balázs egyébként nagy környezetvédő és állatvédő hírében áll; Ecoman néven külön brandet épít, hogy így népszerűsítse a világban a Föld védelmének fontosságát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás