promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Epres Panni megható üzenetet küldött a 2 éve elhunyt Benedek Tibornak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Benedek Tibor özvegye, Epres Panni szívszorító sorokat írt a legendás vízilabdázónak.

Egészen hihetetlen belegondolni, hogy már két éve nincs köztünk Benedek Tibor, minden idők egyik legismertebb és legsikeresebb magyar vízilabdázója, aki háromszor is győzedelmeskedett a válogatottal az olimpiai játékokon. A népszerű sportoló 47 évesen, 2020. június 18-án hunyt el egy hosszú, súlyos betegség következtében – rengetegen gyászolják őt még a mai napig, hiszen a hazai sportvilág kiemelkedő, legendás alakja volt.

Benedek Tibor özvegyét, Epres Pannit rettenetesen megviselte a sportoló halála, hiszen nagyon közel álltak egymáshoz és állítólag színtiszta, önzetlen szerelem volt az övék. A divatmodell csak tavaly kezdte úgy érezni, hogy talán képes túllépni férje elvesztésén, de a szívében örökké ott marad az űr, amit a kedvese hagyott benne – de Epres Panni egyre erősebb és erősebb lesz az idő elteltével, hiszen egykori férje is ezt akarná.

„2 éve a feje tetejére állt a világunk, de köszönjük jól vagyunk, gyógyulunk! A hiányodat csak megszokni lehet és elfogadni, de az erődet itt hagytad velünk, így minden menni fog!”

írta Epres Panni a közösségi oldalára, ahol egy közös képet is megosztott Benedek Tiborral.

Az eddigi visszajelzések alapján rengeteg embert meghatott a híresség szívszorító üzenete, hiszen érezni lehetett benne, hogy még mindig nagyon szereti Benedek Tibort, és most is rettenetesen hiányzik neki – de tovább kell lépnie, hiszen túl rövid az élet ahhoz, hogy a fájdalomnak és a gyásznak szentelje, és szerencsére úgy tűnik, hogy szép lassan, de sikerül összeszednie magát.

Benedek Tibor halálának második évfordulóján rengetegen megemlékeztek az Olimpikonról, de sajnos van, ami bemocskolja a békés gyászt, hiszen valaki undorító módon meggyalázta a sportember újpesti emlékhelyét, ez pedig hatalmas felháborodást keltett mindenkiben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás