promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Húzzatok innen a p*csába!” - Tom Hanks nagyon durván kiakadt, és erről felvétel is készült
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Hankset ritkán lehet felbosszantani, de most sikerült.

Tom Hanks Hollywood egyik legnagyobb sztárja, akinek az arcát szinte mindenhol ismerik a világon. Ilyenkor a legtöbb embernek pillanatok alatt a fejébe száll az ismertség, és nagyképű, lekezelő vagy bunkó lesz, de a Forrest Gump kétszeres Oscar-díjas színészéről mégis csak azt lehet hallani, hogy mennyire kedves, szerény, tisztelettudó és jólelkű – éppen ezért aggódnak most miatta olyan sokan, hiszen nagyon lefogyott, látványosan öregebb lett és egy eseményen a keze is elkezdett furcsán remegni.

Tényleg rengetegen szeretik Tom Hankset, hiszen folyton nyugalmat és határozottságot áraszt magából, így nem véletlenül nevezik őt egyesek Hollywood „apukájának”. Most viszont történt egy elég kellemetlen dolog, ugyanis valakinek sikerült kihoznia őt a sodrából, ráadásul nagyon keményen, hiszen ilyen idegesnek talán még sose láthattuk a világsztárt – bár jó oka volt rá, hogy ennyire kiakadt.

Tom Hanks éppen a szeretett feleségével, Rita Wilsonnal ment valahova, mikor szinte nekik támadtak a lesifotósok és a rajongók, aminek az lett a következménye, hogy a nőt a nagy nyomulásban fellökték, és majdnem elesett – a színésznél ekkor szakadt el a cérna, majd azonnal a kisebb tömeg elé állt, láthatóan nagyon feszült volt, és rá egyáltalán nem jellemző módon ezt kiabálta:

„Húzzatok innen a p*csába!”

Tom Hanks ezek után még egy-két mondattal meg is dorgálta azt, aki fellökte a feleségét, majd beült a kocsiba és elhajtottak Rita Wilsonnal – közben persze folyamatosan bocsánatot kértek tőlük a fotósok és a rajongók.

Teljesen érthető, hogy Tom Hanks ennyire dühös lett, hiszen emberi dolog, hogy a szerelmünket meg akarjuk védeni ilyen esetekben, ráadásul összességében még így is egészen higgadtan kezelte a szituációt – Will Smith valószínűleg már osztotta volna a pofonokat egy hasonló helyzetben.

Itt lehet megnézni az esetről készült felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás