promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hogy kerültek Samantha Fox bögyös képei az öltözőszekrények ajtaira? Itt a teljes történet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő a brit katonaság révén tett szert a talán nem is annyira vágyott világhírnévre.

A nyolcvanas évek popzenéjének egyik érdekes alakja volt a Kelet-Londonban született Samantha Fox. A ma már 56 éves énekesnő ugyanis elsősorban nem a hangjával, hanem páratlan dekoltázsával hívta fel magára a figyelmet.

A rendszerváltás előtti Magyarországon aligha voltak olyan munkásszállók, melós öltözőszekrények és autószerelő műhelyek, ahol nem a bámulatos Samantha pikáns, „bögyös” képei szerepeltek dekorációként.

A hatalmas keblű szőke szépség mindössze 16 évesen, 1983-ban adta ki első szólólemezét. Akkor még úgy gondolta, hogy a zenélésből fog megélni, ám édesanyja készített róla néhány fehérneműs képet, és beküldte azt a The Sunday People újság szerkesztőségébe, ahol egy amatőr modellverseny keretében keresték az Év Lányát.

Meg is találták, de nem Samantha Fox személyében, aki „csak” a második helyen végzett, ugyanakkor ez is elegendőnek bizonyult a karrierje beindulásához. A 20 ezer nevező között az ezüstérem egészen kiválóan mutatott, így nem csoda, hogy a következő esztendőben a The Sun bulvárlap is felkérte, hogy pózoljon a hírhedt 3. oldalon, amely a lenge ruházatú hölgyek miatt volt kedvelt a férfiolvasók körében.

A brit katonák voltak azok, akik élen jártak a „nyálcsorgatásban”, és sűrűn beírogattak a lapnak, hogy „még több Samet akarunk.” Az ostromnak végül a szőkeség sem akart ellenállni, és a következő években futószalagon gyártotta a pikáns fotókat. 1986-ban állítólag csak Diana hercegnét és a miniszterelnök Margaret Thatchert fotózták többször a brit hölgyek közül.

„Sohasem készítetem topless képeket, mint más lányok. Úgy gondoltam, valahol meg kell húzni a határt, sohasem akartam erkölcstelen lenni. És közönséges sem, ha például egy krikettütővel vagy dákóval pózoltam, azt előkelően próbáltam megtenni”

– árulta el az énekesnő, aki tényleg nem pucérkodott a lapokban, bár a ruha alól kibuggyanó óriási melleivel folyton ezt a hatást keltette. A mai időket már nem különösebben szereti, hiszen az internet révén az emberek bármit, bármikor megkaphatnak, eltűnt a varázs.

„Régen fotózkodtam fehérneműben, bikiniben és szexi sportruházatban is. Jól mentek azok az újságok, pedig nem voltak pornográfok. Az én időmben minden sokkal ártatlanabb volt”

– mutatott rá egy fontos tényezőre Samantha Fox, aki már 20 évesen felhagyott a 3. oldali szereplésekkel, és utána inkább a popkarrierjére koncentrált.

 

https://www.dailystar.co.uk/showbiz/sam-fox-glamour-model-turns-17069906

 

https://www.irishmirror.ie/showbiz/celebrity-news/samantha-fox-sexy-modelling-shoots-11729529

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás