promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Berki Mazsi csúnyán lejáratta magát - Eddig tartott az emberek sajnálata?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Mazsi felháborító dolgot tett, sokan kiakadtak a legutóbbi posztja miatt.

Május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt az ország egyik legismertebb botrányhőse, Berki Krisztián. Bármit is gondoltak róla az emberek, abban mindenki egyetértett, hogy rettenetes dolog, hogy a feleségének, Berki Mazsinak nélküle kell felnevelnie a mindössze 7 hónapos kislányukat, Emmát. A gyászoló özvegy állítólag teljesen összeroskadt a celeb halála után, ráadásul azt is elkezdték pletykálni, hogy hatalmas tartozást örökölt, vagyis sajnos egyedülálló édesanyaként elég szorult anyagi helyzetbe került.

Berki Mazsi rajongói már jó ideje aggódnak kedvencükért, hiszen élete eddigi talán legnehezebb időszakában van, viszont úgy tűnik, hogy most sikerült „mentőövre” lelnie, ugyanis az egyik szponzora még mindig foglalkoztatja őt, így csinált egy reklámvideót – de a híresség sokakat felháborított a felvétellel, ugyanis egyesek szerint csúnyán megpróbálta kihasználni, hogy az emberek jelenleg nagyon sajnálják őt.

Berki Mazsi úgy indítja a videót, hogy „ami történt, megtörtént”, majd arról kezd mesélni szomorúan, hogy az általa „szerelem”-ként emlegetett Berki Krisztián már nem láthatja felnőni, felcseperedni a kicsi Emmácskát – ezek után pedig elkezdi megmutogatni a termékeket, amiket nemrég vásárolt a babának.

Voltak olyan kommentelők, akik szerint Berki Mazsi egyenesen lejáratta magát, hiszen páran egészen gusztustalannak tartják, hogy az ország sajnálatára és együttérzésére játszott ezzel a reklámmal – vagyis leginkább a videó elején hallható „lelkizéssel”, amivel nyilvánvaló módon a közönség szimpátiáját akarta elérni, de pont, hogy az ellenkezőjét sikerült.

Egyesek már azzal kezdtek el viccelődni, hogy Berki Mazsi számára biztos „büdös a munka”, így mindent megtesz azért, hogy ne kelljen elmennie „dolgozni” – de voltak ennél durvább rosszindulatú megjegyzések is.

Tény, hogy Berki Krisztián özvegye kezelhette volna egy kicsit jobban is a dolgot, de senki sem hibáztathatja őt azért, amiért próbál egy kis pénzt keresni, hogy ne szenvedjen semmiben hiányt a kisbabája.

Itt lehet megnézni Berki Mazsi videóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás