promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi majomhimlős? Aggasztó képet rakott ki az énekesnő
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi elkapta a majomhimlőt?

Aggodalomra okot adó képet tett közzé az Insta Story-jában Magyarország megosztó, de vitathatatlanul bitang tehetséges énekesnője, Tóth Andi. A fiatal előadó az egyik végtagján vélt felfedezni néhány igen feltűnő, kiütésszerű pöttyöt, de egyelőre nem tudja, mi okozhatja ezeket.

„Rohadok vagy miaf*szvan”

- írta a képhez Andi.

Most, hogy a világban újabb betegség, a majomhimlő ütötte fel a fejét, sokan talán azonnal arra gondolhatnak, hogy Andi elkaphatta a vírust. A majomhimlő már Európa több országában is terjed, és már Magyarországon is regisztráltak fertőzöttet.

Persze ez nem azt jelenti, hogy Andi is elkapta volna a majomhimlőt, de lehet okosan tenné, ha a biztonság kedvéért megmutatná egy orvosnak ezeket a kiütéseket. Hamarosan talán egy újabb Insta Story-ban vagy egy külön posztban részletesebben fog beszámolni róla, hogy mi okozhatta ezt nála, és a rajongói minden bizonnyal már most bíznak benne, hogy kedvenc énekesnőjük szervezetét nem valami rejtélyes betegség támadta meg. A 24 óráig elérhető képet IDE kattintva nézhetitek meg.

Nem is jönne jól, ha Andit most egy betegség padlóra küldené, hiszen folyamatosan koncertezik, ráadásul egy különleges eseményre is készül, hiszen június 30-án bemutatják a tavalyi LEJTŐ albumot, pár olyan saját dal körítésével, amit - ahogy ő fogalmazott - "csak a fiókja látott eddig".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás