promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi borzasztó hírt kapott a második gyereke születése után – most tényleg nagy a baj
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi rögtön azt mutatta kifelé, hogy erős, és mindenen túllendül.

Nagyon jó hírrel indult a reggel Kasza Tibi számára, mivel megszületett a második gyermeke. A felesége, Darai Andrea, és a kisbaba is jól van, aki ismét kislány lett. A páros Kasza Liza Pannának nevezte el az új jövevényt.

Kasza Tibi Balázsék reggeli műsorában beszélt arról, hogy minél több időt szeretne tölteni a két kislányával, aztán az idő eldönti, hogy lesz-e harmadik, de abszolút nincsen kizárva. A műsorvezető tényleg igazi lányos apuka lett, de a jó hírek után érkezett egy rossz is.

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) vizsgálatot indított a Challenge étrendkiegészítőket forgalmazó Manker Beauty Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.-vel szemben, aminek a tulajdonos-ügyvezetője Kasza Tibor.

A GVH szerint a műsorvezető közösségi oldalai jogsértő módon sugallják a termékekről, hogy azok alkalmasak lehetnek betegségek megelőzésére, kezelésére vagy gyógyítására.

Ha ez még nem lenen elég, a Challenge vélhetően megalapozatlan, megtévesztő információkat közöl egyes termékek összetételéről. A GVH hangsúlyozta, hogy a versenyfelügyeleti eljárás megindítása nem jelenti rögtön azt, hogy Kasza Tibi vállalkozás jogsértést követett el.

A műsorvezető annyira lánya születésével volt elfoglalva, hogy a Blikktől hallott először az esetről, és reagált is nekik.

„Elképesztő sikereket ért el a Challenge az elmúlt szűk egy évben. Teljesen természetesnek találom hogy ezzel kapcsolatban vagy ennek kapcsán jönnek a támadások, tiszta szívvel és lelki nyugalommal állunk a GVH vizsgálata elé”

- mondta Kasza Tibi, aki mindenben együtt fog működni a Gazdasági Versenyhivatallal. Abba úgy néz ki nem akart jobban elmélyülni, hogy a cége követhetett-e el jogsértést. Ha a GVH úgy fogja látni, hogy igen, akkor menni fog a büntetés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás