promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar mellek dzsungele: Szandi lánya, Horváth Éva, és Tolvai Reni is forróságot okozott bikiniben
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg magyar szerepelt múlt héten a válogatás rovatunkban, nektek már csak azt kell eldönteni, ki volt a legkívánatosabb bikiniben.

Ritka az olyan a válogatásban, amikor egy család van a középpontban, szóval már csak ezért is megéri kattintani. Szandi visszament az időben, és elővett egy képet, hogy megmutassa a követőinek, milyen dögös volt fiatalon bikiniben. Persze nem csak volt, mivel még most is az, és erre van bizonyíték.

Szandi és Bogdán Csaba nagylánya, Bogdán Blanka közben ismét Amerikából jelentkezett be. Hihetetlen, mennyire csodásan áll neki mind a két bikini.

Horváth Évát semennyire sem kell reklámoznunk, mivel az egyik legfelkapottabb magyar modell volt anno. Ha ő levetkőzik fürdőruhára, akkor már garantált a siker. Az anyuka lebarnult, és ismét bombaformában van.

Beindult a szezon Kárpáti Rebekánál is, szóval remélhetőleg minél többet fogjuk látni őt lenge öltözetben.

Tolvai Reni magabiztossága az egekben van, amióta lefogyott. Persze az is fontos, hogy amióta ez megtörtént, azóta tartja a súlyát, és rettentően csinos. Instagramon így muszáj volt csinálnia a melleinek, valamint a popsijának is egy külön posztot.

Az egyik kedvenc magyar modellünk, Vass Zita szintén visszatért, őt pedig követi egy brazil szépség, aki a teste minden porcikáját megmutatja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás