promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Török Lívia brutálformás mellei még Olaszországban is címlapra kerülnének
Borítókép:  Liner
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egykori Exatlonos imádja mutogatni gyönyörű melleit.

Az Exatlon Hungary egykori Kihívója, Török Lívia nemrég az egyik Instagram-bejegyzésében emlékezett meg arról, hogy szerelme, Karesz tavaly kérte meg a kezét. Ősszel aztán neki is futott az esküvőszervezésnek, de a kapott árajánlatok miatt úgy volt vele, hogy ennyi pénzt nem hajlandó kifizetni csak azért, mert egy esküvő miatt minden háromszor többe kerül.

Lívi akkor úgy döntött, megszervez mindent ő maga: a ceremóniát, a díszítést, a helyszínbérlést, és az esküvői menü elkészítésére a saját szakács barátját fogja felkérni. Az edző szerint így legalább biztosan olyan lesz az esküvő, mint amilyennek megálmodták.

„És amúgy meg az egész esküvővel kapcsolatban a legfontosabb: hogy ő ott várjon majd az oltárnál és igent mondjon, amikor az a rész következik!”

- írta akkor Lívi.

Az Exatlon sztárja most pedig arról számolt be, hogy idén már harmadszor utazott ki Olaszországba. A boksz edző azzal magyarázta ezt, mert nagyon gyors és olcsó oda a repülés, másrészt pedig imádja az olasz ételeket és italokat.

„Abból kiindulva, hogy mennyit mutogatok és milyen harsány vagyok miközben magyarázok, biztos, hogy előző életemben olasz voltam”

- írta legutóbbi posztjában Lívia, amelyhez egy olyan képet mellékelt, ami minden férfi követőjét feltüzeli.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás