promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriásit villantott II. Erzsébet legszebb unokája élő adásban, erről beszél most a fél világ, mindenki meglepődött a felvételeken
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eugénia titka is napvilágot látott.

Harry hercegen és Vilmos hercegen kívül is rengeteg unokája van még II. Erzsébetnek, csakhogy ők kevesebbszer kerülnek a kamerák kereszttüzébe a mindennapok során, és bár néhanapján róluk is jelennek meg cikkek, ezek tényleg nagyon ritkák. Ám mpst II. Erzsébet platina jubileumi ünnepsége kapcsán az egész királyi családról készültek fotók, a laok pedig a legapróbb részletekig kielemezték ezeket.

Így a 32 éves Eugénia hercegnőről is rengeteg fotó készült az elmúlt napokban. És a hercegnő lebukott.

Eugénia hercegnő amúgy a pletykák és belsős információk szerint őfelsége kedvenc unokája, András yorki herceg és Sára yorki hercegné második gyermeke, aki a trónöröklési rendben a 12. helyet birtokolja. 2021-ben született meg az első fia, aki a Fülöp nevet kapta nagypapájáról.

A hercegnő most egy egészen meglepő villantással hívta fel magára a figyelmet, ugyanis megvillantotta új tetoválását. A füle mögötti körről a Szent Pál-székesegyházban tartott misén készítettek több fotót is.

A brit királyi családban amúgy tabu a testrevarrás, főleg nyilvános helyen.

A fotókat a People magazin oldalán tekintheted meg.

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás