promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Coming outolt a Tökéletes hang sztárja - Rebel Wilson megmutatta a gyönyörű barátnőjét is
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Háj Amyként elhíresült Rebel Wilson sokáig kereste a Disney hercegét, de valójában egy Disney hercegnő kellett neki.

A legtöbben a 2012-ben bemutatott zenés komédiából, a Tökéletes hangból ismerhetik Rebel Wilsont, aki Háj Amy szerepében nevettette meg a közönséget. A színésznőt azóta rengeteg filmben láthattuk, hiszen feltűnt az Éjszaka a múzeumban harmadik részében, az Agyas és agyatlanban, illetve egyebek között a Csaló csajokban is – nemrég jött ki a legújabb, A végzős év című alkotása a Netflixen.

Rebel Wilson az utóbbi 1-2 évben rengeteget fogyott, a hihetetlen átalakulásának híre pedig szinte az egész világot bejárta, hiszen valóban hatalmas teljesítmény volt a részéről, hogy életmódváltással és rendszeres testmozgással több mint 30 kilót képes volt leadni – így hosszú idő után végre maga mögött tudta hagyni az általában neki szánt „kövér, vicces lány” szerepeket.

A világsajtó ismét Rebel Wilsontól zeng, és most kivételesen nem a testsúlya miatt: a színésznő az Instagram-oldalán coming outolt, és még a gyönyörű barátnőjét is megmutatta a követőinek.

„Eddig azt hittem, hogy egy Disney herceget keresek... de talán ami igazából kellett nekem egész végig, az egy Disney hercegnő volt”

– írta Rebel Wilson a romantikus poszthoz, amiben megosztotta a világgal, hogy meleg.

Rengetegen kommenteltek a híresség bejegyzése alá, és többek között a legendás Melanie Griffith, a friss Oscar-díjas Ariana DeBose és a Tökéletes hang-család tagjai, Anna Kendrick és Elizabeth Banks is a támogatásukat, illetve szeretetüket fejezték ki egy-egy kommentben.

Itt lehet megnézni Rebel Wilsont és a barátnőjét, Ramona Agrumát, aki egy ékszer- és ruhatervező:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás