promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meglepő felvétel került ki ByeAlexről, most rajta nevet a fél ország
Borítókép:  youtube.com/LélekKözösség Peller Mariannal (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

ByeAlex vicces kedvében volt, és ennek A Konyhafőnök sztárséfjei itták meg a levét.

A „Kedvesem” című, az Eurovíziós Dalfesztiválra is kiküldött slágerrel berobbanó ByeAlex az utóbbi években a magyar zenei élet egyik meghatározó alakja lett, hiszen a ByeAlex és a Slepp nevezetű zenekarával folyamatosan ontja magából a sikeresebbnél sikeresebb dalokat – sőt, még a tévénézőket is meghódította az X-Faktor című műsorban, amiben évek óta mentorként szerepel.

ByeAlex nemrég a TikTokon szólt az emberekhez, és kőkeményen védelmébe vette az X-Faktor jubileumi, 10. évadának mindössze 17 éves győztesét, Alee-t, a hihetetlenül tehetséges rappert, akit egyesek módszeresen betámadtak az utóbbi hetekben egyebek között a súlya miatt – érdemes megnézni az énekes videóját.

ByeAlex ismét készített egy felvételt a TikTokra, de most jóval könnyedebb anyaggal kedveskedett a rajongóinak, hiszen meglepő módon egy paródiavideót csinált, amiben megmutatja, hogyan szoktak ételt kóstolni az RTL Klubon futó A Konyhafőnök című sikerműsor sztárséfjei, Rácz Jenő, Sárközi Ákos és Fördős Zé – a végeredmény pedig elképesztően vicces lett.

Minden jel arra utal, hogy a közönség egyenesen imádja, ahogy ByeAlex a séfeket utánozza, mivel a kommentszekcióban szétdicsérik őt, ráadásul a humoros felvételt már több mint 700 ezerszer pörgették a TikTokon, szóval nagyon gyorsan terjed – sőt, kijelenthetjük, hogy szinte a fél ország az énekesen nevet most.

Reméljük, hogy ByeAlex készít még hasonló tartalmakat a jövőben, és akár még az X-Faktoros mentortársait is kiparodizálja majd, amikor elkezdődik a következő évad – biztos, hogy sokan kíváncsiak lennének arra, hogyan utánozza például Gáspár Lacit, akivel nem egyszer „egymásnak feszültek” már a műsorban.

Itt lehet megnézni ByeAlex poénvideóját:

@itsbyealexbitch ahogy a chefek kóstolnak… mondjuk par bor után @Konyhafőnök @RTL Magyarország Dramatic Music - RinkevichMusic
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás