promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Irén megint figyelemre vágyik, újra beleállt Pfeifer Thomyba
Borítókép:  Promotions.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Varga Irén újra kirobbantja a trash celebek háborúját.

Már több éve civakodik a sajtóban hazánk botrányhős, trash celebje, Varga Irén, valamint Pfeifer Tamás "Thomy", bátaszéki énekes. A történet még akkor kezdődött, mikor Pfeifer Thomy elkészítette a Magyarország feldolgozását, valamint első saját dalát, melyre Varga Irén csípős megjegyzéseket tett a Facebook live videóiban.

A figyelmet folyamatosan kiharcoló Irén keményen támadta a bátaszéki énekest: egy tehetségtelen előadónak nevezte, aki az ő hátán akar felkapaszkodni. Ez még azelőtt történt, hogy Varga Irén berobbant volna a köztudatba finoman szólva is vicces főzős videóival, valamint Kisapám című klipjével. Természetesen Pfeifer Thomy sem hagyta magát, Irén egyik fellépésére elment, hogy négyszemközt beszélje meg a nézeteltérést, de ez nem valósult meg, ugyanis a nő autóba szállt és elviharzott a helyszínről.

Thomy azóta számtalan posztban elmondta, hogy ő csak énekelni szeretne és klipeket készíteni, s nyíltan fellép a közösségi médiában egyre nagyobb mértékben testet öltő abúzusok ellen. Ekkor született meg a Nesztek című odamondós dala is, amelyhez egy színvonalas, grafikus klip is készült. A dal több rádióba is bekerült, ellenben Irén bármelyik alkotásával.

Jó pár hónapig nem történt semmi érdemleges és Thomy azt gondolta, Irén végre leállt az ő pocskondiázásával, de kiderült, hogy hatalmasat tévedett. Május végén érkezett meg a legújabb Pfeifer Thomy dal, a Holdfény, amely egy igencsak slágergyanús alkotás lett. A megjelenés után azonban megjelent Varga Irén is, aki a feltörekvő énekes dalát nemes egyszerűséggel és érthetetlen módon "undorító" szóval tituálta.

Megkérdeztük Thomy-t, mit gondol erről a több éve tartó huza-vonáról:

„Felháborítónak tartom Irénke viselkedését, leszállhatna már rólam! Korábban is az egyik fellépésemet miatta mondták vissza, mert a hátam mögött keresztbe tett nekem! A helyszínen akartak átverni, meg pénzt kicsalni tőlem. Baromira nem foglalkozom vele, nem is értem, hogy ő miért kommentelget nekem? Való igaz mondjuk, hogy jó pár hete azért már nem történik körülötte semmi, lehet így akarna megint bekerülni a médiába?”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás