promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
II. Erzsébet királynő váratlan döntést hozott, hosszú hónapok óta várt már erre nagyon sok ember, de őfelsége megtiltotta - most kiderült, hogy miért döntött így
Borítókép:  SplashNews.com/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy újabb érdekes történet a palitani jubileumi ünnepségekről.

Az elmúlt héten elképesztően nagy ünnep volt Nagy-Britanniában, a birodalom és a világ II. Erzsébet trónralépésének hetvenedik évfordulóját ünnepelte, miközben korábban arról is szó volt, hogy hamarosan lemond majd fia, Károly javára a trónról. Sokan pedig épp arról cikkeztek, hogy majd az ünnepségek alkalmával vagy utána kerül erre sor.

A médiafigyelem egészen óriási volt, Magyarországon is végeláthatatlan számú cikk született a témában. De nemcsak őfelsége volt a fókuszban, hiszen hazalátogatott Meghan Markle és Harry herceg is, sőt, magukkal hozták a kis Lilibet Dianát is, akivel II. Erzsébet még sosem találkozott.

Meghan Markle és Harry herceg megjelenését amúgy némileg meglepő események is övezték, hiszen a Szent Pál-székesegyháznál például kifütyülték őket, amikor kiléptek a gigantikus építményből.

Erről pedig több videó is készült.

De egyéb fura események is történtek, voltak például a felvonulási helyszínre, így az ünnepség helyszínére berohanó tüntetők is, akik a kordont átugorva hatoltak be az elzárt területre, a nyomukba eredő rendőrökkel egyetemben. De bombát is találtak például az egyik ünnepi helyszínen. És miközben mindenki a történésekre koncentrált, megtörtént az is, amire már nagyon hosszú ideje várt a világ. II. Erzsébet találkozott a kis Lilibettel is, ám nagyon sok ember nagy bánatára közös fotó nem készült róluk, mivel II. Erzsébet ezt megtiltotta - írja a The Sun-ra hivatkozva a Femina

Pedig Meghan és Harry a saját fotósukat is magukkal vitték, hogy megörökítse a nagy pillanatot, a találkozást. II. Erzsébet attól félt, hogy a fotós majd az amerikai újságokkal és egyéb médiumokkal is megosztja majd titokban a felvételeket.

Lilibet születésnapját amúgy a sajtótól távol, családi körben tartották Meghan és Harry egykori lakhelyén, a Frogmore Cottage-ben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás