promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle és Harry titokban csinálta, de a kamera felvette őket - és most egy szakértő bevonásával az is kiderült, hogy mi volt az a titokzatos mondat
Borítókép:  Ferrari Press Agency/BBC/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az apró részletek tudnak igazán izgalmasak lenni.

Négynapos ünnepség keretében ünnepelte Nagy-Britannia II. Erzsébet királynőt, illetve őfelsége trónralépésének hetvenedik évfordulóját, azaz a platinajubileumot. A ceremónia óriási szabságú volt, az első napon csütörtökön például Londnoban elképesztő felvonulást tartottak a Buckingham-palota előtt. Az egész királyi család kirakatban volt néhány napig, az újságírók és tartalomkészítők pedig sasszemekkel vizslatták az eseményeket.

Rengeteg videó került fel például Vilmos herceg és Katalin hercegnék kisfiáról, a kis Lajosról, aki elképesztő módon produkálta magát az egyes bemutatók alkalmával, de II. Erzsébet és a királyi család tagjain túl az egyes médiumokat a legjobban talán Meghan Markle és Harry herceg hazalátogatása érdekelte, akikől korábban nagyon sok pletyka is elterjedt, hogy kapcsolatuk a szakítás szélén táncol. Ám ezek végül mind-mind hazugságnak bizonyultak.

Volt ugyanis kis pikantériája a hercegi pár megjelenésének.

Ki is fütyülték őket, amikor a páros a Szent Pál-székesegyházban vett részt a szentmisén.

A szentmisén sokan árgus szemekkel nézték a hercegi párt, hogy vajon a család többi tagjával hogy kommunikálnak. Rengeteg kamera figyelte a párt, majd a szertartás egy pontján Meghan Markle valami fontosnak tűnő dolgot sugott suttogva oda a férjének.

Az RTL online a The Sun bulvármagazin idézi a momentummal kapcsolatban, a lapnak ugyanis egy szájról olvasó szakértő elmondta, hogy mit mondhatott a hercegné Harry-nek, a szakember szerint csupán annyit mondott:

"Igen, minden rendben lesz"

Ez persze mindenre utalhat, így arra is, hogy Harry is nagyon ideges volt, hogy újra minden kamera rájuk szegeződik. A hercegi pár amúgy nem mutatkozott sokat az ünnepség alatt a nyilvánosság előtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás