promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi kétségbeesetten reagált a botrányra, majd elhagyta az országot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A GVH vizsgálatot indított Schobert Norbiék ellen, a fitneszguru érdekes módon reagált.

A minap újabb botrány robbant ki Schobert Norbi körül, ugyanis pillanatok alatt bejárta a magyar sajtót a hír, hogy a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) „fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezhető megszegése miatt” eljárást indított a Norbi Update Lowcarb Zrt.-vel szemben – ez pedig elég komolyan hangzik, bár a híresség úgy tűnik, hogy nem kifejezetten aggódik.

Schobert Norbi természetesen nem hagyta szó nélkül, hogy szinte az egész ország ezen csámcsog, így a közösségi oldalán öntött tiszta vizet a pohárba – egyesek szerint kifejezetten kétségbeesett módon, mintha máris a bíróságon kellene megvédenie magát.

„»Óriási bajban van Norbi!« - írja a sajtó

Az óriási baj azzal van, hogy még mindig ott tart a tisztelt sajtó, hogy hangzatosabbnál-hangzatosabb címeket kreál annak érdekében, hogy meglegyen a kattintás. A GVH /Gazdasági Versenyhivatal / , mint minden évben, most is vizsgálódik, hasonlóan mint sok más cégnél. Az lenne a szokatlan, ha nem így lenne. 20év alatt már hozzászoktam.

Rengeteg ember életét tettem már jobbá, egészségesebbé és ez ezután is így lesz. Erre tettem fel az életem és ha a JóIsten megsegít, akkor még sok-sok éven át itt leszek, hogy adhassak.

Reményt! Hitet és egy egészségesebb, boldog életet! Önerőmből, rengeteg munkával, hittel építettem fel mindent, az egész életemet és büszke vagyok akkor is, amikor meg kell védenem azt a csodálatos életmód rendszert, ami sok esetben életet ment és mentett már meg nem csak testileg, lelkileg is.

A továbbiakban nem kívánok ezzel kapcsolatban nyilatkozni, teszem a dolgom, mint ahogyan eddig is tettem!”

írta Schobert Norbi, aki a poszthoz egy közös képet is mellékelt a feleségével, Rubint Rékával.

Úgy tűnik, hogy a fitneszguru eléggé kiakadt, hiszen meglepően szenvedélyes volt a reakciója a nagy port kavaró esetre – éppen ezért merült fel pár kommentelőben, hogy Schobert Norbi talán érzi a vesztét, és nem bírja már az érzelmeit elkülöníteni a munkától, ami ebben az esetben érthető, hiszen az életművéről és az örökségéről van szó.

Nem biztos, hogy szerencsés volt Rubint Réka időzítése, ugyanis pont most vitte el a férjét a szerelem fővárosába, Párizsba romantikázni, így kicsit olyan, mintha Schobert Norbi elmenekült volna Magyarországról a botrány elől – valószínűleg nem erről van szó, de az biztos, hogy jót fog tenni neki egy kis kikapcsolódás.

Itt lehet megnézni Rubint Réka posztját, amit már Párizsból rakott ki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás