promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen videó került ki Kulcsár Edináról és G.w.M-ről, most rajtuk nevet a fél ország
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen meghökkentő az a felvétel, amin Kulcsár Edinát és G.w.M-et láthatjuk.

Igaz, hogy Kulcsár Edina hivatalosan még nem vált el Csutitól, de már jó ideje együtt van az ország egyik legsikeresebb előadójával, G.w.M-mel, akivel a kapcsolatuk elején rengeteg támadást kaptak, viszont mostanában szerencsére egyre halkabbak a rosszakaróik – bár a rappernek nemrég volt egy komoly balhéja, hiszen technikai problémákra hivatkozva lelépett az egyik fellépéséről, és sokaknak nem tetszett, ahogy a helyzetet kezelte.

Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina és G.w.M láthatóan nagyon boldogok együtt, nemrég ráadásul életük első közös nyaralását is megejtették, ahol annyira jól érezték magukat, hogy még egy TikTok videót is készítettek, amivel rendesen felkavarták az állóvizet, hiszen pontosan arról „beszélnek” benne, amivel annak idején rengetegen támadták őket.

Biztosan sokan emlékeznek még Gáspár Győző Kulcsár Edinának címzett üzenetére, amit akkor rakott ki, mikor kiderült, hogy összejött G.w.M-mel:

„Kedves Edina! Gratulàlok Neked,nincs is jobb a cigány kolbásznál!Én azt mondom,hogy megérdemled a boldogságot,mert egy királynőnek jár a boldogság!Világbéke”.

Mivel Győzike szövege egyértelműen G.w.M péniszére utalt (bár utólag elpoénkodta a dolgot, mivel valószínűleg érezte, hogy túlment egy határon), így nem meglepő, hogy ezek után a kommentelők hónapokig a showman „cigány kolbászozásával” oltogatták Kulcsár Edinát – de úgy tűnik, hogy ez már nem zavarja az influenszert, hiszen a párjával olyan felvételt készítettek, amiben pont, hogy ezt parodizálják ki, vagyis minden bizonnyal maguk mögött hagyták a dolgot.

Itt lehet megnézni Kulcsár Edina és G.w.M eddig több mint félmillió alkalommal lejátszott „cigány kolbászozós” TikTok videóját, ami a visszajelzések szerint egyszerre vicces és mérhetetlenül kellemetlen:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás