promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melltartó nélkül tündököl Gelencsér Tímea, mellbimbója miatt támadják a dögös riportert
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gelencsér Tímea mellbimbót villantott, és ez sokakat felháborított.

Gelencsér Tímea egy ideje elhagyta Magyarországot, hogy a TV2 stábjával forgassa az Ázsia Expressz új évadát. Közösségi oldalát ezért most a nővére kezeli, de így sem maradunk pikáns, szexi tartalmak nélkül.

Timi Instagram-oldalán nemrég közzétettek egy képet, amin bár a csinos riporter alaposan fel van öltözve, mégis nagy port kavart vele. Akik jól megnézik az alábbi képet, láthatják, hogy Timi egy olyan fehér felsőt vett fel, ami alá már nem húzott melltartót. Timi mellbimbója ezért teljesen átüt a felsőjén. Ez a fajta villantás mind ez idáig nem igazán volt jellemző az Exatlon Hungary egykori riporterére, és ennek sokan hangot is adtak a kommentszekcióban.

„Gyönyörűséges cickóid vannak!”

„Ti is látjátok azt, amit én?”

„Mellbimbó miért kell?”

Egy dologban viszont minden kommentelő egyetért: az egykori szépségkirálynő rendkívüli szépség.

A Dancing with the Stars első évadának győztese korábban azt mondta, hogy ő sosem fog bikininél lejjebb vetkőzni, és ha úgy vesszük, most sem lépte át ezt a határt. Az alábbi fotóval Timi a júniust, és ezzel a nyár első hónapját üdvözölte, és bizonyos szempontból sikerült is megidéznie a nyári hangulatot, hiszen melltartó nélküli képe igazi forróságot okoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás