promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan bejelentést tett Puzsér Róbert, nagy meglepetés éri a magyarokat
Borítókép:  ATV Magyarország - YouTube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan várták már erre.

Magyarország egyik legkedeltebb és legmegosztóbb kritikusa, Puzsér Róbert egy kis szünetet tartott, így a SpiritFM-en futó műsorában, az Önkényes Mérvadóban című műsorban, amelyet együtt vezet Horváth Oszkárral, sem volt hallható sokáig. Az Önkényes Mérvadó Facebook-oldalán lehetett korábban olvasni erről, a műsorban így ideiglenesen több vendégműsorvezető vett részt.

A Facebook-on amúgy nagyon sok kommentben várták már vissza a rajongók Puzsért, és nemrégiben érkezett is egy váratlan bejelentés, hogy az előre beígért visszatérési időpont módosul, Puzsér Róbert pedig hamarabb tér vissza, amint arról korábban arról olvasni lehetett.

Június 7-től június 30-ig meg fogják tolni kicsit, ezt lehetett korábban olvasni a SpiritFM-en futó műsor közösségi oldalán. De ekkor még senki nem is sejtette, hogy miféle bejelntés érkezik hamarosan.

Milyen megtolásról is van szó?

A lehető legjobbról, ugyanis visszatér Puzsér Róbert, méghozzá június 7-től. Így korábban szakítja meg kicsit az alkotói szabadságát. A műsor résztvevői hármas struktúrája is változik ezáltal.

Az egyik legjobb vele készült interjúban beszélt korábban az eltűnés okairól először Puzsér, a teljes beszélgetés megtekinthető a Youtube-on:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás