promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Nehéz minden” - Berki Mazsi aggasztó dolgokat árult el, teljesen felemészti a gyász?
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Berki Krisztián özvegye, Berki Mazsi újabb szívszorító posztot rakott ki a közösségi oldalára.

Május 6-án tragikus hirtelenséggel elhunyt az ország egyik legismertebb botrányhőse, Berki Krisztián. A halálának pontos körülményeit egyelőre még homály fedi, de állítólag leállt a szíve. Özvegye, Berki Mazsi szinte teljesen összetört a mérhetetlen gyász súlya alatt, napokig el is tűnt az Instagramról, de a rajongói legnagyobb örömére nemrég visszatért – és látszik rajta, hogy sajnos nincs túl jól.

Berki Mazsi nemrég újabb, kifejezetten aggasztó sorokat posztolt, amikben bizonyos szinten az állapotát, illetve az élethez való hozzáállását is megosztotta a világgal – a szavai alapján most rendkívül nehéz időszakot él, de az elviselhetetlen fájdalom ellenére muszáj kitartania, hiszen fel kell nevelnie Berki Krisztiánnal közös gyermekét, a mindössze pár hónapos Emmát.

„Új fejezet. Lassan íródnak a lapok. Tudom, hogy tovább kell menni… A lélegzetemet és a szívdobbanásomat is érzem… Nehéz minden…”

– írta Berki Mazsi.

Úgy tűnik, hogy az özvegy próbál már a jövőre tekinteni, és eltávolodni a gyásztól, a tragédiától, ami természetes ilyenkor, hiszen fel kell töltenie magát pozitív gondolatokkal, akármennyire is lehetetlennek tűnhet ez most neki – de muszáj megtennie a baba miatt, aki igaz, hogy még nem fogja fel teljesen, hogy mi történik körülötte, de képes érzékelni az édesanyja szomorúságát.

A mindössze 41 évesen elhunyt Berki Krisztiánt május 26-án temették el a Farkasréti temetőben, ahol többek között Schobert Norbi is ott volt, de hatalmas port kavart az öltözéke, ugyanis Berki Mazsi mindenkitől azt kérte, hogy fehér ruhában jöjjenek, a fitneszguru pedig igaz, hogy fehér pólót vett fel, de volt rajta egy nagy, fekete minta, és ezzel sokak szerint tiszteletlen volt – így reagált a botrányra:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás