promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Virág botoxolt szexbabaként csigázza fel a követői fantáziáját
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

VV Virág teljesen felismerhetetlenné vált, mégis odáig vannak érte.

VV Virágot továbbra is a Való Világ legszexmániásabb szereplőjeként emlegetik, aki miután kikerült a Villából, megpróbálta megcsillogtatni énektudását az X-faktor színpadán. Bár a mentorok kíméletlenül kirakták a mezőnyből, Virág továbbra is az RTL csinibabája maradt, akit most éppen a végnapjait élő Éjjel-nappal Budapestbe pakoltak bele. Virág szerepe talán senkit sem fog meglepni: Lali fejét csavarja el a történetben, hogy pénzt csikarjon ki tőle.

Akik követik Virágot a közösségi oldalán, észrevehették, hogy alaposan megváltozott. Már nem az a fiatal, szexuálisan túlfűtött lány, hanem átalakult egy botoxolt szexbabává, de úgy tűnik, még is így olvadoznak tőle a férfi követői.

Virág legutóbb egy olyan képet tett közzé az Instagram-oldalán, amin vékony bikiben pózol a medence szélén. Az egykori villalakó ezzel a fotóval kívánt a követőinek szép estét, és a kommentekből ítélve sokaknak aranyozta be a napját ezzel a poszttal.

Álomszép

Gyönyörű vagy Virág

Ez a fürdőruci nagyon jó. Nagyon jól áll neked

Virág nemrég egy klip forgatásán vett részt, és azt ígérte, hogy hamarosan érkezik egy dal, amiből korábban már idézett is egy másik bejegyzésében:

„Ha eljön az éjjel,nincsennek szabályok
Én élem az életemet és nem úgy mint mások”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás