promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi mindössze két mondattal kiakasztotta az egész országot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egyből bocsánatot kért, de a baj már így is megtörtént.

Egykor az ország egyik legnépszerűbb énekesnője volt a Megasztár 2. évadának felfedezettje, Tóth Gabi, aki igaz, hogy most is hatalmas sikereket ér el a dalaival, de az utóbbi hónapokban rengeteg gusztustalan támadást kapott az egyesek szerint hirtelen jött stílusváltása, a hite és a politikai szerepvállalása miatt – bár a híresség szerint mindig is közel állt hozzá a „magyaros” zenei világ, illetve megjelenés, ráadásul a vallása is kiemelten fontos számára.

Tóth Gabi jelenleg is folyamatosan új zenéken és különböző projekteken dolgozik, miközben édesanyaként, illetve feleségként is helytáll, hiszen nagyon fontos neki a családja – a jelek szerint igazán különleges egységet alkotnak a sztárséffel, Krausz Gáborral, illetve a közös gyermekükkel, a pici Hannarózával, akit néha még meg is mutatnak a világnak.

Aki követi az énekesnőt Instagramon, az tudja, hogy néha egészen felszabadult, vicces tartalmakat is szokott készíteni, és most is így tett, de lehet, hogy ezt kivételesen magában kellett volna tartania, ugyanis egy annyira agyzsibbasztó poénnal jelentkezett, hogy azzal mindenkit kiakasztott.

„Elmegyünk az INNA-ra? Úgy INNÁK valamit”

– mondta Tóth Gabi egy fájdalmas Insta Storyban, amin ott lebegett egy „bocsánat” felirat is, szóval pontosan tudta, hogy pusztító volt ez a vicc.

A híresség a június 5-én, vasárnap esedékes Rádió 1 Születésnapi Fesztiválra utalt, amit a Budapest Parkban rendeznek meg, és az egyik sztárfellépő INNA lesz, akinek olyan slágereket köszönhetünk, mint például a „Yalla”, „Hot” vagy a „Ruleta” – akik elmennek a rendezvényre, azok jó eséllyel a román énekesnő legutóbbi nagy durranását, a Sean Paullal közösen készített „Up”-ot is hallhatják majd, és még talán az önjelölt humoristával, Tóth Gabival is összefuthatnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás