promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara a szuperdögös melleinek és a popsijának is köszönheti, hogy rekordot döntött
Borítókép:  Lara Schóbert csatorna - YouTube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Lara tudja, hogy néha villantani is kell, hogy a követői száma növekedjen.

Schobert Norbi és Rubint Réka lánya bár még nagyon fiatal, de iszonyatosan határozott. Például már azt is tudja, hogy 28 éves korára mindenképpen szeretne gyereket, és ha a sors is úgy akarja, akár kettőt is.

Tudja magában, hogy mivel ismert emberek a szülei, így neki kétszer annyit kell bizonyítania. Persze nem azért, mert Schobert Norbi és Rubint Réka ennyire szigorú lenne, de mindenkinek meg szeretné mutatni, hogy nem pottyan semmi sem az ölébe.

Schobert Lara nem rég volt túl az érettségin, és ott is nagy fába vágta fejszéjét. Az emelt szintű angol mellett például a matematika és a történelem érettségit is angolul csinálta meg. Azt bátran kijelenthetjük, hogy nem fog megijedni, ha valahol angolul kell megszólalnia, mivel profi szintre szeretné emelni a tudását.

Nagy vágya, hogy saját vállalkozása legyen, de addig az influenszerkedéssel szépen ki tudja egészíteni a zsebpénzét. Nem olyan rég például egy drogéria reklámarca lett, szóval egyre nagyobb cégek keresik meg.

Az is elképesztő, hogy Schobert Lara követőinek a száma milyen gyorsan emelkedik. Februárban még 200 ezer követője volt, most négy hónap után pedig már átlépte a 300 ezret ez a szám Instagramon. Ha így halad, akkor biztosan be fogja érni az édesanyját, Rubint Rékát, akit 466 ezer ember követ.

Cikkünk írásakor ráadásul nem is 300 ezernél jár a számláló, hanem 305 ezernél, szóval a tempó igazán felgyorsult.

Anno még azzal is megvádolták a netezők, hogy ilyen fiatalon megnagyobbította a melleit. Rubint Réka azonnal megvédte, hogy ez nincs így, a lánya egyszerűen csak felnőtt. Lara anno nem volt elégedett az alakjával, de ma már szívesen mutat magáról forró fotókat bikiniben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás