promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi sejti miért halt meg Berki Krisztián – a celeb dílere közben nagy bajban van
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még mindig sok a titok Berki Krisztián halála körül.

Az ország nagy részét sokkolta a hír, hogy Berki Krisztián mindössze 41 évesen elhunyt. Bár a kommentelők többsége az elején még elmondta a véleményét a celebről, még ha az negatív is volt, de aztán nem foglalkoztak többet a dologgal.

Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, aztán később lelepleződött, hogy a magyar celeb halálát hirtelen szívmegállás okozta. A toxikológiai vizsgálat részleteiről még nem derült ki semmi, és valószínűleg nagyon sokáig nem is fog.

Berki lánya ott volt édesapjával a 9. kerületi lakásban, és ő talált rá a holtestére a reggeli ébredés után, így nagyon összeomlott. A családnak nem könnyű, mivel nem rég volt Kriszitán temetése, és még kell majd idő, hogy túl legyenek ezen a tragédián.

„Benne volt egy negatív spirálban. Büntetőfékezés, az állása elvesztése, házassági válság, és akkor jön még egy… Szerintem őt a depresszió ölte meg”

- idézte az RTL Schobert Norbi szavait. Ez valószínűleg sokakat elkerült, mert az internet népe azzal volt elfoglalva, hogy a fitneszguru milyen pólót vett fel a temetésre.

A rendőrök ugyebár kokaint és marihuánát is találtak Berki lakásán. Zacher Gábor toxikológus is hozzátette, hogy ha a hirtelen szívmegállás esetén nincs valaki, aki rögtön el tudná kezdeni eszköz nélküli újraélesztést, akkor a túlélés esélye nulla százalék.

A 24.hu közben beszámolt arról is, hogy mi a helyzet Berki Krisztián feltételezett dílerével kapcsolatban. K. Istvánt jelenleg is azzal gyanúsítják, hogy drogot adhatott el korábban a sztárnak.

K. István ügyében csak a kábítószer-birtoklást látta bizonyítottnak az elsőfokon eljáró nyomozási bíró, ezért nem tartóztatták le, hanem csak bűnügyi felügyeletbe helyezték a férfit. Az ügyészség letartóztatásért fellebbezett, K. István és védője pedig azt kérte, hogy ülésen döntsenek, majd a kényszerintézkedés kérdésében másodfokon. Ez ma délelőtt megtörtént, Berki feltételezett dílere másodfokon is bűnügyi felügyeletben marad.

K. István továbbra is azt vallja, hogy ő csak szimpla kábítószerfogyasztó, nem díler, és sosem adott semmilyen drogot Berkinek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás