promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Testszégyenítés? - A saját lányát kritizálja Victoria Beckham
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Beckham házaspár összeveszett a lányuk súlyán.

„Drágám, túl kövér a gyerekünk!”

Állítólag ez a mondat hagyta el Victoria Beckham száját, amikor a kezébe kerültek a férjéről és Harperről készült képek egy miami kosárlabdameccsen. David Beckham és lánya nagyon jól érezték magukat a lelátón, de a divattervezőnek nem ez volt a legfontosabb. A sporteseményről készült képek pedig ismét vitát váltottak ki a szülei között Harper súlyáról.

„Vic kiakadt, mert szerinte Harper túl duci. Rengeteg vitája volt Daviddel emiatt”

– állítja egy bennfentes.

Feleségével ellentétben David Beckham maximálisan élvezi az életét, és aktív sportpályafutása vége óta nem kínozza magát diétákkal és kemény edzésekkel. Pontosan ezt akarja közvetíteni a lányának is.

Gyakran együtt vannak a konyhában. Palacsintát készítenek, vagy cukros péksüteményeket díszítenek színes cukormázzal, természetesen, meg is eszik, ami kevéssé tetszik az ex Spice Girlnek.

David Beckham korábban elárulta, hogy Victoria mindig grillezett halat és párolt zöldséget szokott ebédelni, és gyakran edz is.

„A külseje az értéke. Úgy gondolja, hogy a sikerhez a divatban vékonyabbnak kell lennie a vékonynál is. És nagyon szeretné, ha Harper a nyomdokaiba lépne. Nem érdekli, hogy ez teljesen egészségtelen.”

Diétára akarta kényszeríteni a lányát is, és táplálkozási szakértőt akart felbérelni a Harper mellé, de David megvétózta.

„David szerint Vic tudja, mit csinál. Hapert azonban minden erejével meg akarja védeni. Nem gondolja, hogy egy kis zsír rossz lenne, és azt mondja, hogy hagyja, hogy egy gyerek gyerek legyen. És neki ebbe beletartozik a csokoládé is.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás