promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka popsit villantva, kívánatos amazonként alázta meg a rosszakaróit
Borítókép:  youtube.com/Szeretlek Magyarország.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka a kutyakakihoz hasonlította a gyűlölködő embereket, és közben elképesztően nézett ki.

Magyarországon talán nincs is olyan sztárpár, akit annyian támadnak minden egyes nap, mint Schobert Norbit és Rubint Rékát. A fitneszgurunak leginkább a furcsa, egyesek szerint bántóan bunkó nyilatkozatai miatt szoktak beszólni, a felesége pedig sokszor a külseje miatt kap gusztustalan megjegyzéseket – de úgy tűnik, hogy Rubint Réka nem veszi a lelkére ezeket a negatív kommenteket, hiszen most elárulta, hogyan is tekint rájuk, illetve az íróikra.

„Sokszor kérdezitek, hogyan viselem a gyűlölködő embereket?! Nos! A példám a következő:

Szàmomra a gyűlölködő ember olyan, mint az utcán heverő, nagy rakás kutyakaki. Ha meglátod, belelépsz?! Persze, hogy NEM! Nem lépsz bele, mert a cipőd talpának a takarítása időt és energiát vesz el az értékes idődből. Abból az időből, amit arra fordíthatnàl, hogy előre haladj és alkoss. Én, ha az elmúlt 27 évben a cipőm takarításával lettem volna elfoglalva, SEHOL nem tartanék.

Jusson eszedbe ez a példa mindig, amikor az utadon megjelennek azok, akik már az elhatározásodat is irigylik. Nézz mindig előre és SOHA ne hagyd cserben azt az embert, akivel 24 òrában együtt élsz: Önmagad!”

– írta Rubint Réka a közösségi oldalán.

A híresség ezzel rendesen megalázta a rosszakaróit, hiszen olyan „elegánsan” lekutyakakizta őket, hogy az már egyenesen megmosolyogtató, ráadásul mindezt úgy tette, hogy a szöveghez mellékelt egy elképesztően dögös képet is, amin harcos amazonként láthatjuk őt – de Rubint Réka szoknyácskája a hódolói legnagyobb örömére túl rövid volt, így kivillant az izmos, formás popsija is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás