promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kelemen Anna tangabugyiban lőtt egy olyan szelfit, hogy le se tagadhatná a felnőttfilmes múltját
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kelemen Annának megint sikerült pillanatok alatt felforrósítania a hangulatot a méretes kebleivel.

Egykor sokan csak a magyar Paris Hiltonként emlegették Kelemen Annát, vagyis Annácskát a híres Playmate-et, aki még a felnőtt filmek világában is kipróbálta magát – a bevállalós jelenetei valószínűleg most is folyamatosan pörögnek a hódolóinál, akik állítólag egy időben akár még találkozhattak is a hírességgel 1-2 pásztorórára, ha szerencséjük volt.

Kelemen Anna rengeteget változott az évek alatt, hiszen szinte felismerhetetlen lett, de még mindig bomba formában van, és sokan őt tartják az ország egyik legkívánatosabb nőjének – az Activity forgatásán még Pumped Gabóra és Gáspár Zsoltira is nagy hatással volt Annácska megjelenése, hiszen utóbbi még flörtölt is vele az adásban.

Kelemen Anna jelenleg is aktív a több mint 92 ezer követővel rendelkező Instagram oldalán, amit leginkább arra használ, hogy szexi fotókat rak ki magáról, illetve megosztja a világgal az esetenként kifejezetten érdekes gondolatait – a legújabb posztja most az előbbire példa.

Aprócska, fekete tangabugyiban, a hatalmas melleit kidobva szelfizett a tükörnél Annácska, aki még az ajkait is megnyalta a kívánt hatás kedvéért, mint egy igazi pornósztár.

Kelemen Anna mindig tudja, hogy mi kell a népnek, hiszen az új képei is elképesztően csábítóak lettek, de ezt tőle már megszokhattuk – itt lehet megtekinteni a forró felvételeket, amiken gigantikus dekoltázst villant a vadító híresség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás