promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez tényleg az izgató mellek dzsungele: Sofia Vergara, Agárdi Szilvia és Sári Éva is levetkőzött a héten
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demi Rose közben a fenekével, míg a Mesterszakács tinije melltartó nélkül gyűjtötte a lájkokat.

A Modern család sztárja, Sofia Vergara általában a múltból szokott fotókat előhalászni, de most teljesen friss képeket töltött fel az Instagram oldalára. Egy párducmintás bikiniben, majd egy észveszejtő fehérneműben is megmutatta magát.

Kiss Virág közben a fekete fürdőruhát lecserélte pirosra. Jó döntés volt, mert eszméletlenül jól áll neki.

Az énekesnő Agárdi Szilvi sokszor szokta megmutatni a fantasztikus alakját a rajongóknak. Most egy családi nyaralás miatt lehetett látni a csodás testét. Közben volt egy új felfedezettünk is Pénzes Anna személyében. Ő tipikusan az a modell, aki nem fél ledobni a bikinifelsőjét.

Sári Éva már túl van a negyvenen, de ez igazán jól áll neki. Igyekeztünk nektek összeszedni, hogy milyen fürdőruhás képeket posztolt mostanában. Megéri kattintani miattuk, ezt elhihetitek.

A felnőtt filmes Abella Danger is feltöltött néhány igazán izgató fotót. Ha többet szeretnétek belőle látni, akkor tudjátok hol keressétek.

Paige Jimenez nálunk annyira nem ismert, de az USA-ban annál inkább. Van bátorsága, mivel bevállalta, hogy Gordon Ramsaynek fog főzni az Amerikai Mesterszakácsban. Akkor ráadásul még csak 18 éves volt. Ahogy teltek az évek, úgy került le róla egyre több ruha.

A kedvenc modellünk, Demi Rose teniszleckét vett, és a nagy melegben ehhez muszáj volt levetkőznie.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás